• xxl nutrition banner

Tisje Booster review – XXL Nutrition

Tisje Booster

€29,95
8

Gebruiksgemak

8.5/10

Prijs

7.5/10

Smaak

7.0/10

Werking / effect

8.8/10

Voordelen

 • 29 doseringen per pot
 • Hoog gedoseerde pre workout
 • Crazy Orange smaak

Nadelen

 • Slechts 1 smaak verkrijgbaar

Bijgewerkt op 7 oktober 2022 door Marvin

Heb jij na een lange werkdag weinig energie om te gaan sporten? Blijf je liever lekker op de bank hangen dan dat je met gewichten gaat gooien? Dan is een pre workout booster wellicht perfect voor jou! Een goede pre workout geeft je meer energie, meer motivatie om te sporten en kan je kracht en uithoudingsvermogen verbeteren. Er zijn enorm veel pre workouts op de markt. In de supplementen reviews van Voeding-en-fitness.nl probeer ik zoveel mogelijk verschillende merken te testen. Dit keer heb ik de pre-workout van Tisjeboy Jay getest, die te koop is bij XXL Nutrition. Benieuwd naar mijn persoonlijke ervaring? Check de Tisje Booster review hieronder en ontdek de voordelen en nadelen!

Ik heb de Tisje Booster pre workout op de volgende punten getest:

 • Gebruiksgemak
 • Prijs
 • Smaak
 • Werking / effect

Tisjeboy Jay Pre Workout

Voordat we verder gaan met mijn Tisje Booster review kijken we naar wat XXL Nutrition en Tisjeboy Jay zelf zeggen over deze pre workout shake.

Tisjeboy Jay ken je misschien van Temptation Island, waar hij als verleider aan deelnam. Tegenwoordig kom je hem steeds vaker tegen. Voornamelijk op Instagram waar hij grappige filmpjes deelt, of op zijn Youtube-kanaal. Daarnaast is Jay aan de weg aan het timmeren als rapper en verschijnen tracks als No Letting Go en Tchiki Tcha op Spotify. Tisjeboy staat bekend om zijn humor en oppeppende humeur. Zijn Pre Workout is hoog gedoseerd en geeft jou gegarandeerd meer energie om te knallen in de sportschool. Of je er net zo grappig van wordt als Jay? Daar kom je maar op één manier achter!

 • The Funniest Pre Workout!
 • Hoge dosering werkzame ingrediënten
 • Maar liefst 29 doseringen
 • Heerlijke Crazy Orange smaak

tisje booster ervaring

Gebruiksgemak van Tisje Booster

Het eerste onderdeel van mijn Tisje Booster review gaat over het gebruiksgemak. Is het etiket duidelijk wat betreft de samenstelling, voedingswaarden en het aanbevolen gebruik? En lost het poeder makkelijk op in water?

Deze pre workout van Tisjeboy Jay komt in een pot van 500 gram. Volgens het etiket neem je per training een 1 maatschep (= 17 gram poeder). Dit meng je met 200 tot 250 ml water en drink je ongeveer 30 minuten voor je fitness sessie. Geen hele ingewikkelde manier van gebruiken dus. Het poeder zelf lost gemakkelijk op in water, zeker wanneer je het schud in een shakebeker of er even stevig door heen roert met een lepel. Verder vind je op het label de gebruiksaanwijzing in het Nederlands, Engels en Duits.

Hierbij staat ook precies aangegeven welke stoffen in dit supplement zitten. Per portie wordt de exacte dosering weergegeven, voor zowel de ingrediënten als de voedingswaarden. Qua gebruik dus niks te klagen over Tisje Booster.

Wat kost deze pre workout van XXL?

De prijs is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van mijn Tisje Booster review. Is deze pre workout goedkoop of duur in vergelijking met andere merken? Bij Voeding-en-fitness.nl vinden we het belangrijk dat je de beste supplementen voor de laagste prijs kunt kopen.

Je kunt Tisje Booster kopen bij XXL Nutrition voor €29,95. Uit een pot van 500 gram haal je 29 doseringen (1 dosering is 17 gram poeder). Omgerekend betekent dit dat je zo’n €1,03 betaalt per pre workout shake. Naar mijn idee is dit ietsjes duurder dan de gemiddelde pre-workout. Om iets concreets over de prijs te kunnen zeggen heb ik Tisje Booster vergeleken met andere pre workout boosters. In de tabel hieronder zie je de prijzen van THE Pre Workout van Myprotein, Crazy Pre Workout van Body & Fitshop, 5150 Pre Workout van Rich Piana en C4 Xtreme Pre Workout van Cellucor.

Zoals je in de prijstabel kunt zien zijn Tisje Booster, THE pre workout en 5150 ongeveer even duur. Dit zijn dan ook sterk gedoseerde pre-workouts, waarbij 1 scoop zeker genoeg is. Crazy Pre Workout en C4 zijn een heel stuk goedkoper, maar de kans is groter dat je bij deze merken 2 scoops moet nemen voor je training.

Let op: deze prijsvergelijking is puur gebaseerd op de prijs per dosering. Er is niet gekeken naar de exacte samenstelling of kwaliteit!

tisje booster kopen

Tisjeboy Jay pre workout smaak

Wanneer je voor iedere training een pre workout shake neemt is het wel zo prettig als deze een beetje te pruimen is. Smaak is erg subjectief, maar in mijn Tisje Booster review deel ik mijn persoonlijke ervaring met de smaak!

Helaas is deze pre workout maar in 1 smaak te bestellen, namelijk Crazy Orange. Het zou leuk zijn als er wat keus was uit verschillende smaken, maar natuurlijk is dit geen ramp. Wanneer je 1 scoop mengt met 200 ml water vind ik de smaak te overheersend en een beetje zurig.

Wanneer ik 300 – 400 ml water neem vind ik hem persoonlijk wat lekkerder smaken. Dan is de smaak zachter en drink je de pre workout lekker weg. Ben jij geen fan van fruitsmaken of sinaasappel in het algemeen? Dan kun je jouw dosering ook in één keer innemen door het poeder in je mond te ‘scheppen’ en vervolgens een flinke slok water te nemen.

Tisje Booster werking & effect

Het belangrijkste onderdeel van al mijn pre workout reviews gaat natuurlijk over de werking. In mijn Tisje Booster review kijk ik kritische naar de samenstelling. Ook deel ik mijn persoonlijke ervaringen over het trainen met deze pre workout van XXL Nutrition.

Per dosering van 17 gram krijg je de volgende stoffen binnen:

 • Cafeïne = 150 mg
 • Guarana = 1000 mg
 • Creatine monohydraat = 3200 mg
 • Beta Alanine = 2000 mg
 • L-Arginine = 4000 mg
 • L-Citrulline = 2000 mg
 • Taurine = 1500 mg
 • L-Carnitine = 500 mg
 • Tyrosine = 1000 mg

tisje booster reviewDaarnaast bevat Tisje Booster nog enkele vitamines en mineralen, zoals vitamine C en magnesium. Deze pre workout van XXL Nutrition bevat veel stoffen om je training een boost te geven. Het is een complete pre workout booster, met bovendien een prima samenstelling. De cafeïne is het belangrijkste ingrediënten om je meer energie te geven. Met 150 mg is dit niet een extreme booster, maar hij doet zijn werk goed. Guarana geeft ook een energieboost en versnelt bovendien je metabolisme. Dit is dus een goede aanvulling op de cafeïne.

Creatine kennen we natuurlijk allemaal. Monohydraat is de meest effectieve soort creatine en zorgt voor meer explosieve kracht. Beta Alanine is een aminozuur en zorgt voor die herkenbare tintelingen na het innemen van een pre workout. Dit stofje draagt bij aan een beter uithoudingsvermogen. L-Arginine zorgt voor een betere doorbloeding en verhoogt het libido bij mannen. L-Citrulline draagt bij aan de pomp in je spieren tijdens het trainen. Ook gaat het vermoeidheid en spierpijn tegen.

Taurine is een stof die we ook vaak in energiedrankjes vinden. Het verbetert de doorbloeding en stimuleert het uithoudingsvermogen. L-Carnitine helpt bij de verbranding van vetzuren en wordt daarom veel gebruikt ter ondersteuning bij het droogtrainen. Tyrosine is een stof die misschien minder effect heeft op je fysieke inspanning, maar wel belangrijk is voor je. Het zou bijdragen aan een beter geheugen en je bovendien een goed gevoel geven. Tisje Booster bevat dus veel aminozuren en andere stoffen om jouw workout te verbeteren. Maar wat heb ik zelf gemerkt van deze pre workout?

Mijn ervaring met Tisje Pre Workout Booster

Voor deze Tisje Booster review heb ik de afgelopen maand deze pre workout gebruikt voor mijn trainingen. Zo’n 20 – 30 minuten voor het sporten nam ik 1 scoop met ongeveer 300 ml water. Na enkele minuten begon ik de werking al te merken door de tintelingen (van de beta alanine). Hierdoor kreeg ik al veel zin om naar de gym te gaan. Eenmaal in de sportschool merkte ik dat ik echt gemotiveerd was en lekker veel energie had. Vooral na een lange werkdag, waar op de bank ploffen een lekkere gedachte is, hielp Tisje Booster mij goed.

Tijdens het trainen voelde ik me sterk en had ik een lekkere pomp. Verwacht natuurlijk niet dat je ineens tientallen kilo’s per oefeningen vooruit gaat, maar je kunt wel nét even wat extra uit je training halen. Na de training had ik geen crash en ook slapen ging prima. Wanneer je in de avond een pre workout neemt kan het wel eens een nadelig effect hebben op het in slaap vallen. Omdat Tisje Booster sterk gedoseerd is hoefde ik niet over te gaan op twee maatscheppen, 1 dosering was genoeg voor een lekkere training!

xxl nutrition aanbieding

Tisje Booster review: mijn conclusie

Net als al mijn andere supplementen reviews op Voeding-en-fitness.nl wil ik mijn Tisje Booster review eindigen met een korte conclusie. Voor mij heeft deze pre workout booster van XXL Nutrition een aantal voordelen en een paar nadelen. Op de belangrijkste punten scoort Tisje Booster erg goed. Deze pre workout is compleet en bovenal sterk gedoseerd. Het cafeïne gehalte is misschien iets lager dan bij andere heftige pre workouts, maar voor mij was dit geen probleem.

Prettig vond ik dat 1 scoop altijd genoeg is voor een goede training. Deze pre workout van XXL bevat alle belangrijke stoffen voor een sterke training. Wat ik wel jammer vind is dat er maar één smaak te kopen is én dat de prijs per dosering ietsjes hoger ligt. Maar voor een goede pre workout heb ik zeker wel wat meer geld over. Ben jij op zoek naar een goede pre workout booster met ingrediënten van de hoogste kwaliteit? Dan is Tisje Booster zeker het proberen waard!

Top 5 beste pre workouts
Zoek jij de beste Pre Workout Booster? Wil jij een knallende training met meer kracht, focus en spierpomp? Wij hebben de Top 5 beste pre-workout boosters speciaal voor jou samengesteld. Maximale resultaten voor de laagste prijs!
Volg Marvin

Deel jouw ervaring met Tisje Booster hieronder!

Heb jij deze pre workout van Tisjeboy Jay al eens geprobeerd? Laat jouw review achter in een reactie en help anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
Stress maakt dikker?
Stress op voeding-en-fitness.nl

Stress, wie kent het niet? Iedereen ervaart wel eens een stressvolle periode in zijn of haar leven. Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben, een zeik-grage Lees blog

Ulift Pre Workout review – Liftag Sport
Ulift pre workout

Aangezien Unstoppable van Dedicated sinds enkele weken uit de handel is genomen wilde ik eens proberen of Ulift van Liftag Sport een waardige vervangen kan Lees blog

Zelf een Pre Workout maken met ons recept
wat is de beste pre workout?

Veel sporters maken gebruik van een pre-workout booster voordat zij beginnen aan hun training. Dit doen zij voornamelijk om meer energie en focus te krijgen, Lees blog

Just Protein review – Body en Fitshop
just protein

Just Protein van Body en Fitshop is één van de goedkopere eiwitshakes op de Nederlandse markt. Voor iedereen die niet het budget heeft om de Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Voedingsadviseur en Personal Trainer aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor XXL Nutrition. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Daarnaast help ik al bijna 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + 10 =