• body en fit beauty

Supplementen Webshop Awards 2016

supplementen webshop awards 2016Een steeds groter deel van de Nederlandse bevolking gebruikt voedingssupplementen ter aanvulling van hun dagelijkse eetpatroon. Dit varieert van multi-vitaminen tot creatine en van weightgainers tot eiwitshakes. Er gaat gigantisch veel geld om in de supplementen branche. Er worden dan ook steeds meer supplementen webshops opgericht. Maar wat is nu de beste webwinkel voor fitness supplementen? Daar zijn wij van Voeding-en-fitness.nl benieuwd naar, jij ook? Om hierachter te komen organiseren wij de Supplementen Webshop Awards 2016! Jij kunt stemmen op jouw favoriete webshop door de korte vragenlijst op deze pagina in te vullen. Door te stemmen maak jij bovendien kans op een cadeaubon van 150 euro bij de webwinkel van jouw keus!

Stem op de Supplementen Webshop Awards 2016 en win €150,- shoptegoed!

Waarom stemmen?

Door te stemmen op jouw favoriete webshop op Voeding-en-fitness.nl help jij ons bepalen wat de beste webwinkel is. Als onafhankelijke website vinden wij het belangrijk dat iedereen inzichtelijk heeft waar zij de beste prijzen, de hoogste kwaliteit en vriendelijkste service ontvangen. Bovendien kunnen de webwinkels jouw feedback gebruiken om hun diensten te verbeteren. Tot slot maak jij zelf nog eens kans op €150,- shoptegoed wanneer je stemt op de Supplementen Webshop Awards 2016!

    • Bepaal wat de beste webshop van 2016 was
    • Help supplementen webwinkels hun service te verbeteren
    • Win een cadeaubon van 150 euro bij jouw favoriete shop

Spelregels

1 deelname per persoon. Om kans te maken op 150 euro shoptegoed is het belangrijk dat je een geldige naam en mailadres achterlaat. De winnaar wordt persoonlijk benaderd via de mail. Uiteraard zal jouw e-mailadres niet verkocht worden aan derden of gebruikt worden voor spam. De Supplementen Webshop Awards 2016 wordt georganiseerd door Voeding-en-fitness.nl. Stemmen kan tot en met 1 maart. De uitkomsten van deze stemmingswedstrijd zal gedeeld worden met de deelnemende webwinkels en gepubliceerd worden op onze website.

Reacties zijn gesloten.