• xxl nutrition korting

Shred Matrix review – Musclepharm

Shred Matrix

€19,90
5.6

Gebruiksgemak

2.0/10

Prijs

7.2/10

Werking / effect

7.6/10

Voordelen

 • Goedkoop (vaak aanbiedingen)
 • Stilt zeker het hongergevoel

Nadelen

 • Omslachtig in het gebruik
 • Kan hoofdpijn veroorzaken

Laatste update op 30 juli 2020

Een fatburner kan helpen wanneer je aan het droogtrainen bent en vet wilt verliezen. Het is geen wondermiddel en je zult er niet direct tientallen kilo’s mee verliezen, maar een goede fatburner onderdrukt het hongergevoel en stimuleert de verbranding. Niet elke fatburner werkt even goed, daarom test ik supplementen en wil ik jullie helpen met de supplementen reviews. Deze keer heb ik Shred Matrix van Musclepharm getest en hieronder lezen jullie mijn persoonlijke ervaringen. In deze Shred Matrix review heb ik het product beoordeeld op de volgende aspecten:

 • Gebruiksgemak
 • Prijs
 • Werking / effect

Musclepharm Shred Matrix

Voordat ik jullie in de Shred Matrix review meeneem in mijn eigen ervaring met deze fatburner nemen we een kijkje naar wat de producent, Musclepharm, te zeggen heeft.

“Met Shred Matrix biedt Musclepharm een nieuw en uniek concept. Shred Matrix is de nieuwe “8 stage” totaaloplossing! Shred Matrix bevat 8 verschillende systemen welke elk op de eigen effectieve manier aan het werk gaan om jou te helpen zo snel mogelijk je doelen te bereiken. Shred Matrix is de optimale totaal formule voor fanatieke mannen en vrouwen.

Kenmerken Shred Matrix:

 • Revolutionair “8 stage” totaal supplement!
 • Unieke totaal formule
 • Superieure ingredienten & resultaten
 • Werkt optimaal  voor dames en heren
 • Geen verboden stoffen! 100% Hardcore
 • Effectief! Altijd voor iedereen”

Het gebruiksgemak van Shred Matrix

Het eerste aspect waar ik op wil focussen in deze Shred Matrix review is het gebruiksgemak. Tegenwoordig zijn er veel fatburners op de markt waarbij je 1 pil (of hooguit 2) per dag moet nemen.

shred matrix reviewHelaas is het gebruik van Shred Matrix nogal omslachtig. Musclepharm geeft als richtlijn om 3 pillen ’s ochtends te nemen ongeveer 45 minuten voor je ontbijt. Vervolgens neem je er in de middag nog eens 3, ook weer 45 minuten voor een maaltijd. Voor mij is dit totaal niet gebruiksvriendelijk. Uit mijn eigen ervaring weet ik dat het hierdoor lastig wordt om het gebruik consistent te houden. Je vergeet namelijk makkelijk je dosering ’s middags te nemen als je druk aan het werk bent of op school zit.

Bovendien is het vervelend dat je er eerder voor moet opstaan ’s ochtends. Normaal gesproken sta ik op en eet ik direct mijn ontbijt. Voor een optimaal gebruik van de Shred Matrix fatburner moet ik mijn wekker dus driekwartier eerder zetten! Ik heb geprobeerd zo goed en consequent mogelijk gebruik te maken van Shred Matrix, maar ik kwam erachter dat dit heel lastig was.

De pillen zelf zijn redelijk groot. Niet gigantisch, maar ook niet ideaal om door te slikken. Voor mij was het geen probleem, maar er zullen zat mensen zijn die meer moeite hebben met het doorslikken van de 3 pillen.

Al met al valt het gebruiksgemak van Shred Matrix mij erg tegen, vandaar dat ik niet hoger kan geven dan 2 van de 10 punten!

Wat kost het?

Het volgende aspect in de Shred Matrix review is de prijs. Wat kost het gebruik van deze fatburner? Niet iedereen heeft hetzelfde budget over voor supplementen, vandaar dat het goed is om rekening te houden met de kosten van het gebruik.

Een potje Shred Matrix bevat 120 capsules en bij een dosering van 6 capsules per dag houdt dit in dat je 20 dagen met 1 pot doet. Eigenlijk is dit net tekort. Daarom heb ik zelf 2 potjes gehaald, zodoende kun je 40 dagen gebruik maken van Shred Matrix.

Bij Body & Fitshop betaal je  €19,90 voor 1 potje Shred Matrix. Vaak zijn er aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld de 1+1 gratis actie. Hiervan kon ik profiteren en zodoende haalde ik 2 potten (goed voor 40 dagen) in huis voor slechts €19,90. Ook bij XXL Nutrition is Shred Matrix van Musclepharm te koop. Hier betaal je echter €34,95 voor 1 pot.

Uitgaande van de laagste online prijs (zonder aanbiedingen) betaal je dus €19,90 voor Shred Matrix. Wanneer je deze fatburner 40 dagen wilt gebruiken ben je €39,- kwijt. Dit komt dus ongeveer neer op €1,- per dag.

De prijs voor dit product is prima! Houdt goed de aanbiedingen in de gaten, want vaak zijn de producten van Musclepharm scherp geprijsd. Dit is namelijk een populair supplementenmerk. Let wel op, wanneer dit product niet in de aanbieding is en je €34,95 moet afrekenen wordt het opeens wel een erg duur supplement!

 • Shred Matrix is momenteel nergens meer verkrijgbaar!

Shred Matrix werking

Het allerbelangrijkste van een supplementen is natuurlijk het effect. Werkt het product naar verwachting? Daarom wordt dit aspect ook zeker benoemd in deze Shred Matrix review. Mijn verwachtingen waren hoog, aangezien dit product op de markt is gebracht door het gerenommeerde Musclepharm. Ook krijgt Shred Matrix veel lovende recensies op Amerikaanse websites.

Wat is mijn ervaring met de werking van deze fatburner? De grootste voordelen die ik gemerkt heb zijn het verminderen van mijn hongergevoel en een lichte toename in energie. Dit product bevat cafeïne wat, aangezien ik nooit koffie drink, best wel effect heeft op mij. Voor mij persoonlijk was het stoppen van het hongergevoel en de ‘lekkere trek’  wel het grootste voordeel. Hierdoor is het namelijk makkelijker om je voedingsschema vol te houden, zonder te grijpen naar (ongezonde) snacks.

shred matrix labelHelaas heb ik ook wel een lichte bijwerking ervaren tijdens het gebruik van Shred Matrix. Af en toe kreeg ik er namelijk hoofdpijn van, vooral wanneer ik wat weinig water had gedronken. Wanneer je deze fatburner wilt gaan gebruiken is het dus belangrijk om ruim voldoende water te drinken gedurende de hele dag. Zo voorkom je bijwerkingen als hoofdpijn en eventuele andere bijwerkingen.

Werkzame stoffen

Zoals je hiernaast van het label kunt aflezen bevat Shred Matrix allerlei verschillende ingrediënten. Zijn deze allemaal even nuttig? Reken er maar niet op. Bovendien is een fatburner ook geen wondermiddel waardoor je in een week 5% minder vet hebt. Het is altijd de essentie om een goed trainingsschema te combineren met de juiste voeding. Alleen als dit op orde is kan een fatburner een kleine stimulans zijn bij het verliezen van vet. Voor mij geldt dat ik een lichte afname in vetpercentage heb gemerkt over de 40 dagen. Is dit geheel toe te schrijven aan Shred Matrix? Nee, maar het heeft zeker bijgedragen.

Mijn ervaringen met de werking van Shred Matrix fatburner samengevat:

 • Vermindering van mijn hongergevoel
 • Lichte toename van energie
 • Stimuleert vetverlies (combinatie met juiste voeding)
 • Af en toe hoofdpijn

Shred Matrix review conclusie

We zijn toegekomen aan de conclusie van deze Shred Matrix review. Wat is mijn eindoordeel? Ik ben gematigd positief over deze fatburner. De werking is redelijk goed, ik merk duidelijk dat ik minder honger en trek heb. Bovendien ervaar ik een lichte toename in energie. De prijs is prima, zeker wanneer je Shred Matrix koopt als hij in de aanbieding is (en dat is hij nogal vaak).

Wat mij echter heel erg tegenstaat is de wijze van gebruik. Voor mij persoonlijk was dit totaal niet handig en ik merkte dan ook dat ik regelmatig vergat om mijn dosering Shred Matrix op tijd in te nemen. Dit is echt een nadeel ten opzichte van andere fatburners en dus ook de reden dat de totaalscore in mijn review niet hoger uitkomt dan een 5,6.

Zoek jij een betaalbare fatburner, die je helpt bij het stillen van de honger dan is Shred Matrix zeker een aanrader. Het moet voor jou dan geen probleem zijn om je ritme aan te passen op het innemen van de 6 pillen per dag! Wil je toch liever een vetverliessupplement dat makelijker in het gebruik is? Misschien staat er een geschikte voor jou in de Top 5 beste fatburners!

shred matrix review


Benieuwd naar meer persoonlijke ervaringen met supplementen, net zoals deze Shred Matrix review? Bekijk dan eens alle supplementen reviews op Voeding-en-fitness.nl!

Top 5 Beste Fatburners
Zoek jij de beste fatburner? Wij hebben de beste fatburners speciaal voor jou op een rij gezet. Wil jij afslanken en vet verliezen? Dan vind je hier zeker de beste fatburner. Uiteraard voor de laagste prijs!
Volg Marvin
Laatste berichten van Marvin (alles zien)

Deel jouw ervaring met Shred Matrix van Musclepharm hieronder!

Heb jij de Shred Matrix fatburner al eens geprobeerd? Laat jouw review achter in een reactie en help anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer interessante fitness tips
Pure Marine Collagen review
pure marine collagen plent

Een nieuwe hype op gezondheidsgebied is het gebruik van collageen supplementen. Collageen houdt je huid stevig en elastisch. Bovendien draagt het bij aan gezonde pezen, Lees blog

De Pindakaaswinkel review & ervaringen
review pindakaaswinkel

Ben jij ook zo gek op pindakaas als ik? Dan heb je vast wel eens van De Pindakaaswinkel gehoord. Bij De Pindakaaswinkel kun je verschillende Lees blog

Oerkracht Pre Workout review
oerkracht pre workout review

Na een drukke werkdag toch nog even alles uit je training halen in de sportschool? Dan kan een pre workout booster af en toe wel Lees blog

Plantforce Synergy Proteïne review
plantforce synergy protein ervaring

Ben jij op zoek naar een plantaardige eiwitshake, dan heb je tegenwoordig steeds meer keuze. Meer merken bieden vegan eiwitpoeder aan, met plantaardige eiwitbronnen zoals Lees blog

Marvin

Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!

Eén reactie:

 1. Gebruiksgemak

  3.3

  Prijs

  7.2

  Werking / effect

  7.2

  Werkt goed in combinatie met cardio. Ben een paar kilo afgevallen en heb meer spierdefinitie. Jammer dat je 2x 6 pillen per dag moet innemen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 7 =