• xxl nutrition banner

Ulift Pre Workout review – Liftag Sport

Ulift Pre Workout

€14,99
8.9

Smaak

9.0/10

Werking/effect

7.8/10

Oplosbaarheid

10.0/10

Prijs

8.7/10

Voordelen

 • Heerlijke frisse smaak
 • Heftige energieboost
 • Duidelijk meer spieruithoudingsvermogen
 • Knallende pomp in je spieren

Nadelen

 • Weinig gemerkt van een krachttoename
 • Effect neemt af na vaker gebruik

Bijgewerkt op 24 november 2021 door Marvin

Ulift pre workoutAangezien Unstoppable van Dedicated sinds enkele weken uit de handel is genomen wilde ik eens proberen of Ulift van Liftag Sport een waardige vervangen kan zijn. Uiteraard voor mezelf, maar ook omdat ik op mijn eigen site merk dat veel mensen zoeken naar een vervanger van Unstoppable. Ulift werd met veel bombarie aangekondigd door Body en Fitshop en naar eigen zeggen zou dit een top pre-workout booster zijn. In deze review zal ik mijn ervaring met Ulift Pre Workout met jullie delen!

Allereerst wil ik even een blik werpen op de beloftes van de fabrikant Liftag Sport. Supplementenfabrikanten beloven vaak van alles en lang niet alle supplementen (zeg maar het overgrote deel) komt niet eens in de buurt van deze beweringen. Ulift Pre Workout heeft volgens Liftag een stimulerend effect op de volgende aspecten:

 • Uithoudingsvermogen
 • Kracht
 • Focus
 • Spiermassa
 • Pomp
 • Energie

Dat is nogal een rijtje! Om jullie te helpen bij het vinden van de beste supplementen heb ik Ulift pre workout booster beoordeeld op deze aspecten. Hieronder lees je mijn ervaringen na het gebruik van Ulift voor, tijdens en na mijn trainingen!

Voor de training

Ulift pre workoutVolgens de gebruiksaanwijzing dien je 13 gram Ulift Pre-Workout te mixen met 200 ml water. De eerste keer vond ik de smaak iets te sterk. De trainingen daarna heb ik 1 dosering met 300-350 ml water gemengd en dan vind ik persoonlijk de smaak Blue Raspberry echt grandioos lekker. Totaal niet bitter of zuur en geen chemische nasmaak. Het poeder lost direct op in water, wat het drinken prettig maakt. Je hebt geen last van klontjes of overgebleven korrels.

Ik neem Ulift ongeveer 15 minuten voor de training. Direct hierna merkte ik een toename van energie en focus. Afgelopen maandag lag ik na het avondeten lekker lui op de bank en eerlijk gezegd had ik weinig zin om te fitnessen. Direct na inname van Ulift Pre Workout voelde ik me wakkerder en had ik veel meer zin om te gaan trainen. Uiteraard is dit ook een mentaal aspect, want als je een supplement neemt voel je onbewust toch meer motivatie om te gaan trainen.

Op de fiets naar de gym merkte ik dat ik meer power in mijn tred had en gefocust naar de sportschool fietste. Eenmaal daar aangekomen had ik erg veel zin om te gaan knallen.

Effect Ulift Pre Workout tijdens de training

Het grootste effect tijdens mijn training merkte ik in mijn energie. Tijdens sommige trainingen merk ik dat ik na een tijdje geen zin meer heb om door te gaan en wat minder compleet ben, ik raffel mijn setjes af en ben geneigd dingen over te slaan. Deze training, met Ulift pre-workout, was dit totaal niet het geval. Ik had zelfs zin om langer door te trainen en heb een aantal extra sets gedaan. Uiteindelijk ben ik gestopt omdat mijn spieren helemaal volgepompt waren en ik hierdoor geen fatsoenlijke herhaling meer kon maken.

Nu komen we dus meteen op het volgende aspect, de pomp. De pomp van Ulift pre-workout is echt fantastisch. Ik merk een duidelijk verschil ten opzichte van mijn trainingen zonder pre workout booster. Vooral mijn borst en biceps waren flink opgepompt. Het zien van deze pomp werkt uiteraard motiverend en zorgt ervoor dat je weer harder wilt knallen!

Mijn uithoudingsvermogen tijdens de setjes en de gehele training was beter. Zoals ik al aangaf trainde ik langer door. Ook tijdens een individuele set merkte ik dat ik wat langer door kon gaan en iets meer power had.

Qua kracht vond ik de werking iets minder. Ik merkte wel een lichte toename, maar vooral mijn uithoudingsvermogen was beter. Het is niet zo dat ik direct het gewicht verhoogde op alle oefeningen. Wel kon ik wat makkelijker de zware sets afmaken.

Tijdens de gehele training merkte ik de werking van Ulift Pre Workout en was ik extra gefocust en gemotiveerd om hard en zwaar te trainen. Ik denk dat dit zeker een goed supplement is op de dagen dat je jezelf futloos voelt en weinig zin hebt om aan je training te beginnen.

Ulift na de training

Ik train meestal ’s avonds en vind het belangrijk dat ik na een workout niet nog uren lang teveel energie heb. Ik hecht veel waarde aan een goede nachtrust en wil niet tot 4 uur ’s nachts naar het plafond staren. De eerste keer dat ik Ulift Pre Workout gebruikte merkte ik dat ik wel iets lastiger in slaap viel. Gelukkig is dit gevoel niet meer terug gekomen de trainingen hierna. Ik val gewoon heerlijk in slaap. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je na het gebruik van Ulift slapeloze nachten hebt!

Ulift pre workout

Ulift Pre Workout een waardige vervanger?

Concluderend kan ik zeggen dat dit een zeer complete pre-workout booster is. Ulift zorgt bij mij voor meer energie, focus en motivatie om te gaan trainen. Ook ervaar ik heftige pomps en meer uithoudingsvermogen. De krachttoename is redelijk, verwacht niet dat je elke training je PR’s verpulverd! Ik kan deze pre workout aan iedereen aanraden die graag de positieve werking van een pre-workout booster wilt ervaren, zonder veel geld kwijt te zijn en bang te hoeven zijn voor slapeloze nachten.

Natuurlijk is Unstoppable van Dedicated een heftige pre-workout en kan deze niet zomaar door elk supplement vervangen worden. Toch geef ik Ulift van Liftag Sport een goede kans. Mijn ervaringen zijn zeer positief en ik merk net zulke goede effecten als bij het gebruik van Unstoppable. Extra positief is de gunstige prijs van slechts €14,99 per potje Ulift! Ben jij opzoek naar een waardige vervanger van Unstoppable? Geef Ulift Pre Workout een kans, je zult zeker positief verrast worden door de heftige werking van zo’n goedkoop supplement!

Via Voeding-en-fitness.nl bestel je eenvoudig en goedkoop Ulift Pre Workout voor maar €14,99! Blijf ons volgen en lees meer artikelen over gezondheid, supplementen, voeding en fitness.

Ulift Pre Workout kopen bij Bol.com

Top 5 beste pre workouts
Zoek jij de beste Pre Workout Booster? Wil jij een knallende training met meer kracht, focus en spierpomp? Wij hebben de Top 5 beste pre-workout boosters speciaal voor jou samengesteld. Maximale resultaten voor de laagste prijs!
Volg Marvin

Deel jouw ervaring met Ulift Pre Workout hieronder!

Heb jij deze Pre Workout van Liftag Sport al eens gebruikt? Laat jouw review achter in een reactie en help anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
Superfoods zijn een trend, maar wat doen ze nu precies?
Rauwe chocolade

Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over op het consumeren van zogenaamde superfoods. Deze gezonde voedingswaren, zoals Gojibessen, Tarwegras en Chiazaad, worden ook wel powerfoods genoemd. Lees blog

Combineer eiwit en creatine voor een maximale toename van vetvrije massa
eiwitshake met water of melk nemen?

Ben jij druk met fitness en trainen en houd jij je goed aan je voedingsschema, maar wil het maar niet vlotten met het aankomen van Lees blog

Creatine werking, voordelen, dosering en beste creatine
creatine gebruiken tijdens het cutten

Fitnessers en krachtsporters zijn over het algemeen bekend met creatine. Een grote groep sporters heeft het al één of meerdere keren gebruikt en zo niet, Lees blog

Stress maakt dikker?
Stress op voeding-en-fitness.nl

Stress, wie kent het niet? Iedereen ervaart wel eens een stressvolle periode in zijn of haar leven. Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben, een zeik-grage Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om waardevolle kennis en mijn ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jullie graag bij het bereiken van (sportieve) doelen. Daarnaast bied ik online personal training en voedingsadvies op maat aan. Lees hier meer over Marvin!

3 reacties:

 1. Smaak

  7.1

  Werking/effect

  7.6

  Oplosbaarheid

  8.4

  Prijs

  8.5

  Ulift is een redelijke pre workout. Voor de prijs is hij zeker goed, alleen merkte niet superveel van een krachttoename. Wel lekker veel energie. Smaak vond ik niet lekker, maar ging er mee door.

 2. Hij is helaas al een tijdje uit de handel, welke vervanger gebruik je nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − twintig =