• body en fit beauty

Prijssensatie: Just Protein

just proteinJust Protein bevat maar liefst 6 hoogwaardige eiwitten, 24 gram eiwitten per serving en nagenoeg geen vet en koolhydraten. Just Protein kun je nemen op elk moment van de dag dat je extra eiwitten nodig hebt. ‘s Ochtends, tussen de maaltijden, voor- en na het sporten of voor het slapen gaan! Op Voeding-en-fitness.nl lees je meer over deze eiwitshake van Body & Fitshop.

Just Protein kenmerken

 • 24 gram hoogwaardige eiwitten per shake
 • Maar liefst 6 soorten eiwit!
 • Nagenoeg vrij van vet en koolhydraten
 • Past perfect in elk (eiwit)dieet
 • Ideaal voor spieren en dieet
 • Slechts 117 kcal per shake
 • Sensationele prijs – kwaliteit
 • Keuze uit 4 heerlijke Milkshake smaken

Just Protein en spieren – als je je spieren optimaal wilt voeden dan dien je eiwitten te nemen. Eiwitten  zijn voor herstel van spieren na training en dragen bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa. Just Protein is hiervoor de juiste keuze voor jou. Met elke shake voed je je lichaam met hoogwaardige voedingsstoffen. Just Protein is niet zomaar een eiwitproduct, maar een mix van 6 verschillende soorten eiwitbronnen. Een super mix voor spieren!

Just Protein in een (eiwit)dieet – Just Protein is een doeltreffende eiwitshake in jouw (eiwit)dieet. Just Protein bevat uitzonderlijk weinig koolhydraten, vet en zeer veel hoogwaardig eiwit. Precies wat je wilt als je effectief wilt afslanken.

De eiwitten in Just Protein

Soja Eiwit Isolaat – is een hoogwaardig plantaardig eiwit. Soja Eiwit Isolaat wordt geïsoleerd uit de sojaboon. Soja bevat van nature voornamelijk eiwitten, essentiële aminozuren en onverzadigde vetten.

Milk Protein Concentrate –  de lange werking zorgt voor een goede aanvoer van eiwitten naar de spieren voor een lange tijd, dat is ideaal voor sporters en mensen die een (eiwit)dieet volgen.

Whey Proteine –  Just Protein bevat de Whey Proteine van Europa’s  #1 Whey producent. De allerbeste en meest zuivere Whey Proteine. Met deze Whey Proteine geef je je lichaam en spieren het allerbeste. Zeer zuiver en perfect opneembaar voor de spieren en dat merk je!

Calcium Caseinaat –  is de eiwitbron die langzamer wordt afgebroken en zeer goed combineerd. Calcium Caseinaat blijft je spieren langer voeden met aminozuren .

Tarwe Eiwit – plantaardig eiwit. Tarwe eiwit heeft van zichzelf niet zo’n hoge biologische waarde als de andere eiwitten in Just Protein, door een lager gehalte aan Leucine. Gecombineerd met de eiwitbronnen in Just Protein met een hoger gehalte aan Leucine als Whey Proteine en Milk Protein Concentraat is tarwe eiwit een goede toevoeging.

Whey Isolaat –  is de meest waardevolle eiwitbron met de hoogste zuiverheid. Het meest hoogwaardige eiwit dat er bestaat. Compleet vrij van vet, koolhydraten en lactose.

Just Protein is verkrijgbaar in heerlijke milkshake smaken:

 • Banana Milkshake
 • Chocolate Milkshake
 • Cookies & Cream Milkshake
 • Strawberry Milkshake
 • Vanilla Milkshake

Bestel 66 shakes voor €19,95 bij Body en Fitshop

online supplementen bestellen

Top 5 beste eiwitshakes
De beste eiwitten speciaal voor jou op een rij gezet! Op zoek naar de beste eiwitshake? Voeding-en-fitness.nl heeft de beste eiwitten voor jou geselecteerd. Bestel ze voor de laagste online prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.