• body & fit kortingscode

OmniMind review & ervaring

Laatste update op

OmniMind No. 1

29,95
7.6

Gebruiksgemak

7.0/10

Prijs

7.3/10

Werking

8.5/10

Voordelen

 • Meer concentratie en focus
 • Makkelijke capsules
 • Geen bijwerkingen

Nadelen

 • €1,33 per dagelijkse dosering

Tegenwoordig zijn we steeds drukker en worden er dagelijks mentale prestaties van ons verwacht. De druk om te presteren is (te) hoog en focus, concentratie en motivatie zijn belangrijk. Of je nu een zakendeal moet binnenhalen, aan het voorbereiden bent voor een lastig tentamen of bezig bent met het opzetten van een nieuwe onderneming. Focus is key! Helaas hebben we soms wel eens een motivatie-dipje of concentratieproblemen. Om je mentale prestatie te optimaliseren kun je gebruik maken van Nootropics, zoals OmniMind. Dit supplement zou moeten bijdragen aan een verbeterd geheugen, betere concentratie en optimale motivatie. Voor Voeding-en-fitness.nl heb ik dit product getest. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan de complete OmniMind review hieronder!

OmniMind No. 1 heb ik getest op de volgende punten:

 • Gebruiksgemak
 • Prijs
 • Werking / effect

Voordat we verder gaan met mijn OmniMind review kijken we even naar wat we precies van deze nootropic mogen verwachten.

Omnimind No. 1 is wetenschappelijk ontworpen om jou naar het volgende niveau van je eigen mentale prestaties te brengen. Bekend als een life saver voor de High Achiever, ondernemer en student. Omnimind heeft al vele mensen geholpen met het halen van hun persoonlijke prestaties. Door het gebruik van een unieke blend met een wetenschappelijke achtergrond, bereikt u een mentale upgrade ongeëvenaard door alle andere supplementen in de industrie. Omnimind’s krachtige mix ondersteunt de neurotransmitters in je hersens om jouw optimale focus, memory en motivatie te vinden.

OmniMind Nootropics

 • Bacopa Monnieri = verbetert verwerkingssnelheid, geheugencapaciteit en leerprestaties.
 • Rhodiola Rosea extract = stimuleert motivatie, stemming en mentale capaciteit.
 • L-Tyrosine = vermindert stress en optimaliseert cognitieve functies.
 • L-Theanine = verlagende werking op stress en verbeterd aandacht.
 • Caffeïne = verbetert reactiesnelheid, opmerkzaamheid en concentratie.
 • DMAE bitartraat = stimuleert mentale energie, geheugen en leercapaciteit.
 • Vitamine B3 = reguleert werking zenuwstelsel en psychologische functies.
 • Vitamine B12 = vermindert vermoeidheid en ondersteunt het geheugen.
 • Co-enzym NADH = vergroot de concentratie, motivatie en geheugen.
 • Vitamine B5 = positief effect op mentale prestaties.
 • Bioperine = verbetert de opname van andere nootropics.

omnimind nootropics

Wat zijn nootropics?

Voordat ik dieper in ga op mijn OmniMind ervaring vind ik het belangrijk om even stil te staan bij nootropics. Want wat zijn nootropics nu precies? Zelf heb ik ook nog geen ervaring met dit soort supplementen, dus wellicht dat jij dit ook nog niet kent. Nootropics worden ook wel smart drugs genoemd en worden gebruikt om beter in je vel te zitten. Er zijn veel verschillende stofjes die op hun eigen manier werken. Nootropics zijn volledig natuurlijk en zouden helpen bij het verkrijgen van meer energie, concentratie, motivatie en een betere nachtrust. Eigenlijk kun je nootropics vergelijken met een vitaminen & mineralen supplement. Deze houden je lichaam gezond, waar nootropic supplementen de hersenfunctie stimuleren. Ze stimuleren bijvoorbeeld de aanmaak van neurotransmitters en helpen bij de communicatie tussen linker- en rechter hersenhelft. En belangrijker; nootropics zijn compleet veilig om te gebruiken. Benieuwd naar mijn mening? Lees hieronder de OmniMind review!

Gebruiksgemak OmniMind No. 1

Het eerste onderdeel van mijn OmniMind review gaat over het gebruiksgemak. Zijn de capsules gemakkelijk te slikken? En wat is de dagelijkse dosering die je dient aan te houden?

OmniMind No. 1 komt in een compact en smal doosje. Hierdoor kan het bezorgd worden als brievenbuspakketje. Dit is niet alleen makkelijk, het scheelt ook verzendkosten. In één verpakking zitten 40 OmniMind capsules. Volgens het etiket staat één dosering gelijk aan twee pillen. Dit betekent dat je 20 dagen met een doosje doet, als je OmniMind op werkdagen neemt. Volgens het gebruiksadvies kun je het best twee capsules in de ochtend nemen met een glas water. De capsules zelf zijn, naar mijn mening, gemiddeld van grootte. Ze zijn prima door te slikken met een goede slok water. Pluspunt is dat het niet nodig is om meerdere doseringen over de dag verspreid te nemen. Mocht je in de middag nog een dosis willen nemen, dan kan dit. Zorg er echter wel voor dat je niet meer dan 5 capsules per dag inneemt.

Voor mij is OmniMind erg makkelijk in het gebruik. Ik kan de dosering in de ochtend nemen bij mijn ontbijt en hoef niet op mijn werk of ergens anders deze capsules te slikken. Wat mij wel opviel was dat er twee capsules al kapot waren gegaan in het doosje, met als gevolg dat het poeder los in de verpakking lag. Dit is waarschijnlijk de schuld van de bezorger, die iets te enthousiast met de post is omgegaan. Maar misschien wel goed voor OmniMind om eens kritisch naar de verpakking en verzendwijze te kijken.

Wat kosten deze OmniMind capsules?

Een ander belangrijk aspect bij het kopen van voedingssupplementen is natuurlijk de prijs. Daarom kijk ik in mijn OmniMind review kritisch naar de kosten van deze nootropics en vergelijk ik deze met prijzen van andere merken.

OmniMind No. 1 is te bestellen via hun eigen webshop per doosje met 40 capsules of per 3-verpakking. Bestel je één doosje dan kost dit je €29,95, ga je voor de grootverpakking met 120 capsules betaal je hier €79,85 voor. Voor de snelle rekenaars onder ons; op die manier bespaar je 10 euro. Uitgaande van een dagelijkse dosering van 2 capsules kost het gebruik van OmniMind je €1,33 per dag. Omdat dit de eerste keer is dat ik dit soort nootropics test vind ik het lastig om een oordeel te geven over deze prijs. In vergelijking met de sportsupplementen die ik normaliter gebruik, zoals eiwitshakes en creatine, is OmniMind een stukje prijziger. Persoonlijk weet ik niet 100% zeker of ik dagelijks 1 euro en 33 cent zou willen uitgeven aan deze ‘smart drugs’.

Om een beter beeld van de prijs te krijgen vergelijk ik deze met de prijzen van andere nootropic merken. In de prijstabel hieronder zie je de kosten van Paneuromix, Alpha Brain, CILTEP en Mycomind. Zoals je kunt zien is OmniMind No. 1 in vergelijking met de vier andere merken de meest voordelige nootropic.

nootropics prijzen

Let op: de vergelijking hierboven is enkel gebaseerd op prijs. Aangezien ik geen ervaring heb met de andere nootropic merken kan ik niks zeggen over de werkzaamheid van het product of de kracht van de dosering. 

Mijn ervaring met OmniMind

Het belangrijkste onderdeel van mijn supplementen reviews gaat natuurlijk altijd over de werking. In deze OmniMind review deel ik mijn persoonlijke ervaring tijdens het gebruik. Welke effecten heb ik ervaren?

Volgens de ontwikkelaars van OmniMind mag je tijdens het gebruik verbeterde mentale prestaties verwachten. De meeste verbeteringen zouden zich voordoen op de gebieden focus, concentratie, stemming, motivatie en geheugen. Tijdens het testen van OmniMind No.1 heb ik een dagelijkse dosering aangehouden van 2 capsules in de ochtend, precies zoals voorgeschreven op het label.

Welke effecten heb ik gemerkt?

omnimind reviewOmdat dit de eerste keer was dat ik nootropics heb gebruikt, wist ik niet goed wat ik moest verwachten qua werking. Ik heb immers niks om OmniMind mee te vergelijken. Voordat ik deze smart drug begon te gebruiken twijfelde ik ook aan de meerwaarde. Mijn geheugen en concentratie zijn namelijk over het algemeen gewoon goed. Ik heb geen problemen met concentreren tijdens mijn werk en beschouw mijzelf toch als iemand die redelijk goed is het onthouden van (belangrijke) dingen. Toch kon ik al vrij snel een positief effect merken tijdens het gebruik van OmniMind No. 1. Vooral de sterke focus en concentratie viel mij enorm op. Tijdens het werken op kantoor was ik erg gefocust op mijn werkzaamheden en liet ik mij niet snel afleiden door randzaken. Ik ging echt op mijn werk en merkte dat ik sneller en efficiënter bezig was. Ook was mijn spanningsboog langer. Normaal kreeg ik halverwege de middag een dipje, waarin ik minder geconcentreerd was op mijn werk en soms ook even niet wist waar ik verder moest gaan. Tijdens de periode dat ik OmniMind heb gebruikt was ik ook ‘s middags nog goed gefocust op mijn werk en over de gehele dag gezien kon ik meer afmaken. Een verbetering op het gebied van stemming en geheugen heb ik niet direct gemerkt. Hierbij moet ik wel opmerken dat ik mijn geheugen ook niet expliciet heb getest door bijvoorbeeld geheugenoefeningen te maken voor en tijdens het gebruik. Al met al ben ik zeker positief gestemd door de werking van OmniMind!

 • Betere concentratie
 • Langere aandachtsboog
 • Sneller en efficiënter werken

OmniMind review: conclusie

Tot slot wil ik mijn OmniMind review eindigen met een korte conclusie. In deze review hebben jullie mijn persoonlijke ervaring met de nootropics van OmniMind No. 1 kunnen lezen. Ondanks dat ik de meerwaarde van dit soort smart drugs niet inzag, heeft de werking van OmniMind mij overtuigd. De verbetering op het gebied van focus, concentratie en motivatie was duidelijk te merken. Een direct effect op mijn geheugen heb ik niet ondervonden. Bovendien zijn de capsules gemakkelijk in het gebruik en valt de prijs, in vergelijking met andere nootropic merken, laag uit. Wel is het belangrijk om te weten dat de prijzen van nootropics, zoals OmniMind, over het algemeen hoger liggen dan wat je gewend bent te betalen voor je sportvoeding, zoals whey shakes, creatine en een pre workout bijvoorbeeld. Persoonlijk denk ik dat een supplement als OmniMind No. 1 het meest effect heeft bij personen die van nature wat meer moeite hebben met concentreren en wellicht geheugenproblemen hebben. Heb jij een drukke baan, waar je werk vaak chaotische vormen aanneemt? Of zit jij in een stressvolle tentamenperiode van je studie? Dan kan het gebruik van OmniMind het proberen waard zijn. Er zijn immers geen negatieve bijwerkingen!

TOP 5 BESTE AMINOZUREN
Drink jij BCAA's voor, tijdens of direct na je workout? Wil jij enkel de allerbeste aminozuren gebruiken? Wij hebben de Top 5 beste aminozuren voor je op een rij gezet. Bekijk en bestel de beste supplementen voor herstel en spieropbouw direct online!

 

Volg Marvin

Marvin

Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!

7 reacties:

 1. Gebruiksgemak

  8

  Prijs

  9

  Werking

  9

  leuke post, heb erg gelijkende ervaring. focus en in ‘de zone’ zeg maar. ongeveer een uurtje of 5-6 voel ik het, dan pak ik nog 1tje bij.

 2. Gebruiksgemak

  8.5

  Prijs

  7

  Werking

  7

  heb deze gekocht in de drogisterij na lezen van de review hier. misschien persoonlijk maar krijg er een leuk en relax gevoel van. Ookwel een verhoogde alertheid. plat potje bewaar ik in mijn handtas.

 3. Gebruiksgemak

  6.5

  Prijs

  8

  Werking

  10

  is helemaal niet alleen voor studenten of jongeren. ben zelf 50 plusser en neem het alle dagen. een capsule is bij mij voldoende

  • Het is zeker niet alleen voor jongeren, maar dit is wel de grootste groep gebruikers van dit soort supplementen. Ben blij dat jij er ook positieve ervaringen mee hebt Victor 🙂

 4. Gebruiksgemak

  10

  Prijs

  10

  Werking

  10

  Goed

 5. Gebruiksgemak

  6

  Prijs

  8.1

  Werking

  10

  Veel verschillende stofjes in 1 capsule. Kan er wel 5 wegslikken op een dag . Doosje wel iets minder

 6. Gebruiksgemak

  10

  Prijs

  10

  Werking

  10

  goede nootropic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − twaalf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.