• body en fit beauty

Mount Nutrition winactie t.w.v. 265 euro! [verlopen]

Laatste update op

mount nutritionAls jij de supplementen reviews hier op Voeding-en-fitness.nl volgt en regelmatig leest, dan heb jij vast wel eens gelezen over Mount Nutrition. Mount Nutrition is een nieuw supplementen merk in Nederland, dat zich richt op het produceren van supplementen met de hoogste kwaliteit. Zij bieden hun klanten de hoogste en zuiverste kwaliteit sport- en voedingssupplementen, welke allemaal worden geproduceerd in een volledig HACCP, GMP en ISO-goedgekeurde omgeving in Nederland. Mount Nutrition producten voldoen aan alle geldende eisen van IFS (International Featured Standard). Om onze samenwerking met Mount wat extra kracht bij te zetten mogen wij tijdens deze Mount Nutrition Winactie supplementen pakketten weggeven met een totale waarde van maar liefst €265,-.

Mount Nutrition winactie

Onze Mount Nutrition winactie is ideaal voor iedereen die een leuk kerstcadeau wilt winnen. De actie loopt namelijk tot en met 20 december. De winnaars van de pakketten zullen we die dag bekend maken, zodat de gelukkigen hun pakket nog voor de feestdagen in huis hebben.

Hoe doe je mee?

Je kunt mee doen op de Voeding & Fitness Facebookpagina. Het enige wat je hoeft te doen is het bericht van de Mount Nutrition winactie liken, de Mount Nutrition facebookpagina liken en je vrienden in het bericht te taggen die jij ook één van deze mooie prijzen gunt. Via onderstaande banner ga je direct naar de winactie op Facebook.

mount nutrition winactie

Supplementen winnen

Maar wat kun je nu precies winnen bij onze Mount Nutrition winactie? Zoals je in de banner hierboven kunt zien geven we drie verschillende pakketten weg. De eerste prijs is de Performance Package. Met daarin 2000 gram Whey Protein Isolate 90, 2000 gram Mass Gainer en 500 gram Pre Workout. De tweede prijs is de Muscle Package Large. In dit prijspakket vind je 2000 gram Whey Protein Isolate 70 en 500 gram Pre Workout. Tot slot is de derde prijs de Muscle Package Medium. Deze bevat 750 gram Whey Protein Isolate 70 en 500 gram Pre Workout.

De Mount Nutrition supplementen

Whey Protein Isolate 90
“Mount Nutrition Grass Fed Whey Protein Isolate 90 bevat een zeer zuivere kwaliteit wei eiwit isolaat dat vetvrij, suikervrij en lactosevrij is. Mount Nutrition Grass Fed Whey Protein Isolate 90 bevat meer eiwitten dan andere whey eiwitten. Een shake met een serving van 25 gram levert maar liefst ruim 22 gram eiwitten op.”

Mass Gainer
“Mount Nutrition premium Mass Gainer bevat een mix van verschillende koolhydraten en eiwitten, waaronder wei eiwit concentraat, wei eiwit isolaat en wei eiwit hydrolisaat.”

mount nutrition pre workout reviewPre Workout
“Mount Nutrition Pre Workout bevat een unieke mix van ingrediënten om de fysieke prestaties van het lichaam tijdens het sporten te verhogen. Het bevat o.a. L-arginine, L-citruline, L-taurine, cafeïne en creatine.” Check hier de Mount Nutrition Pre Workout review van Voeding-en-fitness.nl!

Whey Protein Isolate 70
“Mount Nutrition Whey Protein 70 bevat een mix van wei eiwit concentraat, wei eiwit isolaat en wei eiwit hydrolisaat. Wei eiwitten worden makkelijk opgenomen waardoor het lichaam snel wordt voorzien van aminozuren. Het is belangrijk voor sporters en ouderen om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen.” Check hier de Whey Protein 70 review van Voeding-en-fitness.nl!

Doe jij al mee?

Doe jij al mee met de Mount Nutrition winactie op onze Facebookpagina? Hartstikke goed! Deel de winactie met zoveel mogelijk vrienden om deze verloting tot een groot succes te maken. Heb jij geen Facebook en wil je toch graag mee doen? Laat dan een reactie achter onder dit artikel waarin je aangeeft waarom JIJ kans wilt maken op een mooi supplementen pakket!

Volg Marvin

Blijf op de hoogte van alle fitness tips!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze voedingsadviezen, fitness tips en supplementen reviews? Schrijf je dan in voor de Voeding-en-fitness.nl nieuwsbrief. Je ontvangt dan tweemaal per maand de beste blogs in je mailbox!

Marvin

Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!

Eén reactie:

 1. Goeiedag, ik zou heel graag een pakket willen winnen!
  Ik ben een jonge van 19 jaar oud. Ik sport 7x pweek.
  Ik studeer nog en heb geen bijbaan omdat ik anders geen tijd heb om te sporten.
  Ivm geen bijbaan kan ik ook geen ‘1’ supplement kopen.
  Toen ik deze actie zag werd ik erg blij en wilde ik graag meedoen.
  Ik hoop dat ik dit keer wel win, want dat heb ik een volgende stap in mijn sportleven genomen.
  En dat allemaal door jullie!

  Mvg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.