• xxl nutrition banner

Kwaliteit van Pure Whey Isolaat – Power Supplements

Aminozuuranalyse Pure Whey – Power Supplements

Pure whey isolaat power supplementsMerk: Power Supplements
Datum test: 9 maart 2015
Product: Pure Whey Isolaat

Komen de resultaten overeen met label? JA
Onafhankelijke test? JA
(Onderzoek zelf aangevraagd door Supplementlabtest.com)

Kwaliteit van Pure Whey Isolaat – Power Supplements: GOED

Kwaliteit van Pure Whey Isolaat

Deze Aminozuuranalyse is uitgevoerd op initiatief van Supplementlabtest.com en dus volledig onafhankelijk. De kwaliteit van Pure Whey Isolaat van Power Supplements is goed gekeurd aan de hand van dit onderzoek. Er is een eiwitpercentage van 87% gemeten voor de smaak vanille. Op het label wordt 90% aangegeven en de afwijking van 3% valt ruim binnen de maximaal toegestane waarde. In een eigen stikstofanalyse van Power Supplements kwam al naar voren dat hun eiwitpoeder 86,6% eiwit bevat.

Omdat er sprake is van een Aminozuuranalyse is aangetoond dat er geen Amino Spiking is gebruikt om het eiwitpercentage kunstmatig te verhogen. Wel valt de waarde van koolhydraten in Pure Whey Isolaat een stukje hoger uit dan op het etiket staat vermeld. Er is namelijk een waarde van 3,2 gram gemeten ten opzichte van de 1,9 gram op het label. Wel bevat deze eiwitshake slechts 0,8 gram suiker (lactose). Dit is een goed resultaat voor Pure Whey Isolaat van Power Supplements.

  • Ruw eiwit: 87%
  • 3,2 gram koolhydraten
  • 0,8 gram suiker

Aminozuuranalyse Pure Whey Isolaat

kwaliteit van pure whey isolaat

De kwaliteit van Pure Whey Isolaat van Power Supplements is goed bevonden na de aminozuuranalyse. Ben jij benieuwd naar de kwaliteit van andere eiwitshakes? Voeding-en-fitness.nl heeft ze voor je op een rij gezet. Wil je gewoon gelijk de beste eiwitten kopen? Bekijk dan direct de Top 5 beste eiwitshakes!

Veel eiwit voor weinig geld. Dat is de Pure Whey Protein Isolate van Power Supplements.

Volg Marvin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =