• xxl nutrition banner

Kwaliteit van Nr. 1 Whey – Hype Nutrition

Aminozuuranalyse Nr. 1 Whey – Hype Nutrition

nr 1 whey hype nutritionMerk: Hype Nutrition
Datum test: 21 mei 2015
Product: Nr. 1 Whey

Komen de resultaten overeen met label? JA
Onafhankelijke test? JA
(Onderzoek zelf aangevraagd door Supplementlabtest.com)

Kwaliteit van Nr. 1 Whey – Hype Nutrition: GOED

Kwaliteit van Nr. 1 Whey

Dit onderzoek naar de kwaliteit van Nr. 1 Whey is uitgevoerd op initiatief van Supplementlabtest.com, het is dus geheel onafhankelijk! Er is begonnen met een stikstofanalyse, waarbij het eiwitpercentage wordt gemeten. De uitkomst was 77% eiwit, wat dicht in de buurt komt van de 80% die aangegeven staat op het label. De smaak die gebruikt is tijdens dit onderzoek is vanille.

Vervolgens is een aminozuuranalyse uitgevoerd om Amino Spiking uit te sluiten. Er zijn geen afwijkende waardes gevonden in bepaalde, minder waardevolle, aminozuren zoals glycine en alanine. Hierdoor kan Amino Spiking worden uitgesloten. De koolhydraatwaarde die uit deze labtest naar voren komt bedraagt 6 gram, iets minder dan de 6,3 gram zoals aangegeven op het etiket. Van deze 6 gram is 2,5 gram suiker (lactose). Al met al een goed resultaat! Hype Nutrition biedt een goede kwaliteit van Nr. 1 Whey aan.

  • 77% ruw eiwit
  • 6 gram koolhydraten
  • 2,5 gram suikers (lactose)

Aminozuuranalyse NR 1 Whey

kwaliteit van nr 1 whey hype nutritionNr. 1 Whey label

Hieronder zie je de waardes zoals aangegeven op het etiket van Nr. 1 Whey van Hype Nutrition.

etiket nr 1 whey hype nutrition


Benieuwd naar de kwaliteit van andere eiwitshakes? Op Voeding-en-fitness.nl zie je alle labtesten naar de bekende eiwitten. Bovendien kun je ook onze supplementen ervaringen bekijken om de beste supplementen te vinden!

Top 5 beste eiwitshakes
Zoek jij de beste eiwitshake? Wij hebben de beste eiwitten speciaal voor jou op een rij gezet. De best verkochte, beste koop en best geteste whey eiwitshakes voor spieropbouw en afvallen. En dat voor de laagste online prijs!

 

Volg Marvin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + 13 =