Kwaliteit van Whey Up – Dynamics Nutrition

Aminozuuranalyse Whey Up – Dynamics Nutrition

kwaliteit van whey upMerk: Dynamics Nutrition
Datum test: 12 mei 2016
Product: Whey Up

Komen de resultaten overeen met label? JA
Onafhankelijke test? JA
(Onderzoek zelf aangevraagd door Supplementlabtest.com)

Kwaliteit van Whey Up – Dynamics Nutrition: GOED

Kwaliteit van Whey Up

Wij van Voeding-en-fitness.nl vinden het belangrijk dat jij weet welke voedingssupplementen de beste kwaliteit bieden. Daarom publiceren wij de onafhankelijke labanalyses naar de kwaliteit van eiwitshakes, uitgevoerd op initiatief van Supplementlabtest.com! Dit keer delen we de testresultaten van Whey Up van Dynamics Nutrition met jullie.

Tijdens dit onafhankelijke lab-onderzoek is gebruik gemaakt van een aminozuuranalyse om vast te stellen in hoeverre het eiwitpercentage klopt in vergelijking met het aangegeven percentage op het etiket. Om er zeker van te zijn dat er geen sprake is van Amino Spiking is er ook gekeken naar de verhoudingen van alle aminozuren / BCAA’s in deze eiwitshake. Net als bij andere testen is de smaak Vanille gekozen, zo blijft de vergelijking ten alle tijden eerlijk.

De resultaten

Dynamics Nutrition geeft op het label aan dat deze eiwitshake 77 gram eiwit bevat per 100 gram whey poeder. Uit de aminozuur analyse komt een eiwitgehalte van 76,6 gram. Dit betekent dus dat er een zeer kleine, negatieve, afwijking is van 0,5 %. Deze afwijking valt nog ruim binnen de aanvaardbare marges en is eigenlijk verwaarloosbaar. De kwaliteit van Whey Up is dus zeer goed te noemen, er zijn echter eiwitshakes die een betere testscore (en dus kwaliteit) kunnen laten zien.

Wanneer we goed kijken naar de samenstelling van deze whey shake en kritisch kijken naar de aminozuren, zien we dat er geen sprake is van Amino Spiking. De verdeling tussen alle BCAA’s en andere amino acids matcht met de natuurlijke samenstelling van whey. Er is dus niet op kunstmatige wijze met de aminozuren ‘geknoeid’.

  • 76,6% eiwit
  • GEEN Amino Spiking

Aminozuuranalyse Whey Up

aminozuuranalyse whey up

Top 5 beste eiwitshakes
De beste eiwitten speciaal voor jou op een rij gezet! Op zoek naar de beste eiwitshake? Voeding-en-fitness.nl heeft de beste eiwitten voor jou geselecteerd. Bestel ze voor de laagste online prijs!
Volg Marvin

Marvin

Voedingsadviseur at Voeding-en-fitness.nl
Marvin is werkzaam als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (veel) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training!
Volg Marvin

Latest posts by Marvin (see all)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Reageren is niet mogelijk