• xxl nutrition banner

Kwaliteit van Johnny Fernand Formule Whey

Stikstofanalyse Whey Protein – JFF

johnny fernand formule wheyMerk: Johnny Fernand Formule
Datum test: 4 juli 2016
Product: Whey Protein

Komen de resultaten overeen met label? NEE
Onafhankelijke test? JA
(Onderzoek zelf aangevraagd door Supplementlabtest.com)

Kwaliteit van Johnny Fernand Formule Whey: SLECHT

Kwaliteit van Johnny Fernand Formule Whey

Op Voeding-en-fitness.nl vinden we het belangrijk dat jij weet welke voedingssupplementen de hoogste kwaliteit bieden. Daarom publiceren wij de onafhankelijke labanalyses naar de kwaliteit van eiwitshakes, uitgevoerd op initiatief van Supplementlabtest.com! Dit keer delen we de stikstofanalyse resultaten van de Whey Protein van Johnny Fernand Formule met jullie.

Wat zegt het etiket van deze Whey Protein?

Allereerst kijken we even naar de voedingswaarden zoals weergegeven op het label van deze eiwitshake. Aan de hand van deze gegevens kunnen we de testresultaten pas echt goed vergelijken. De whey van JFF bevat, volgens het etiket, de volgende macronutriënten:

JFF Whey Protein

Uitkomsten labtest

Om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van Johnny Fernand Formule Whey is gebruik gemaakt van een stikstofanalyse. Door middel van deze labtest is het mogelijk om exact te bepalen hoeveel eiwit daadwerkelijk in deze eiwitshake zit. Voor deze onafhankelijke test is wederom gekozen voor de smaak Vanille. Dit is dezelfde smaak als bij alle andere labtesten, waardoor de vergelijking altijd eerlijk blijft.

Volgens het etiket van JFF Whey Protein bevat 100 gram poeder precies 80 gram eiwit, oftewel een eiwitpercentage van 80%. Uit de stikstofanalyse blijkt echter dat dit percentage slechts 71,7% is. Per 100 gram eiwitpoeder bevat de Whey Protein van Johnny Fernand Formule dus 8,3 gram minder eiwit. Omgerekend is dit een negatieve afwijking van maar liefst 10,4%!

Om nog meer te kunnen zeggen over de kwaliteit van Johnny Fernand Formule Whey is een uitgebreide (en dure) aminozuuranalyse wenselijk. Hierdoor kan namelijk Amino Spiking worden ontdekt of uitgesloten en wordt de verdere samenstelling van deze eiwitshake van Johnny Fernand Formule duidelijk.

Stikstofanalyse JFF Whey Protein

kwaliteit van johnny fernand formule whey

Top 5 beste eiwitshakes
Zoek jij de beste eiwitshake? Wij hebben de beste eiwitten speciaal voor jou op een rij gezet. De best verkochte, beste koop en best geteste whey eiwitshakes voor spieropbouw en afvallen. En dat voor de laagste online prijs!
Volg Marvin

Reacties zijn gesloten.