• body en fit beauty

Fully Loaded pre workout booster

fully loaded pre workoutSinds Unstoppable van Dedicated van de markt is afgehaald proberen verschillende supplementen merken om de nieuwe nummer 1 pre workout booster te lanceren. Liftag Sport heeft een goede poging gedaan met Ulift. De volgende die een poging waagt is XXL Nutrition. Fully Loaded wordt aangeprezen als meest complete pre workout booster van dit moment. Om Fully Loaded te introduceren is deze pre-workout nu extra voordelig geprijsd. Bestel hem snel!

Fully Loaded is een complete pre-workout, speciaal samengesteld om in elk opzicht het meeste resultaat uit je training te halen. Het bevat namelijk niet alleen stimulanten voor een explosieve training, maar ook volop voedingsstoffen voor je echte doel: spiergroei. Alle werkzame stoffen zijn in een volledige dosering aanwezig alleen dit maakt van Fully Loaded al een unieke pre-workout.

Voordelen Fully Loaded pre workout booster

  • Bevat alles wat je vóór de training nodig hebt om te groeien
  • Alle werkzame stoffen zijn in een hoge werkzame dosering aanwezig, Full Size!
  • Geeft geleidelijke focus en energie om lekker te trainen
  • Is hoog gedoseerd in Whey Hydrolisaat, de snelst opneembare eiwitten
  • Bevat Waxy Maize en dextrose voor energie, een betere opname van voedingsstoffen en meer pomp
  • 30 doseringen per verpakking

Ingrediënten Fully Loaded

Dit klinkt natuurlijk allemaal veel belovend, Fully Loaded pre workout booster als meest krachtige pre-workout van dit moment! Maar jullie willen natuurlijk weten wat je precies binnenkrijgt. Fully Loaded bevat niet alleen ingrediënten die zorgen voor meer energie, focus en pomp, zoals de meeste pre workouts van dit moment. Fully Loaded bevat ook nog eens Whey Hydrolisaat en Waxy Maize Starch en Dextrose. Deze ingrediënten zorgen voor een optimaal herstel van je spieren en daarnaast ook dat alle werkzame stoffen extra snel door je lichaam worden opgenomen!

fully loaded pre workout boosterGebruik Fully Loaded pre workout

Fully Loaded werkt het best als je 2 maatscheppen, dat is 36 gram, 30 minuten voor de training inneemt. Fully Loaded meng je met 200-300 ml water. Deze pre workout booster werkt erg heftig en daarom wordt ten zeerste afgeraden om meer dan 2 maatscheppen per dag te nemen!


Uiteraard zal Voeding-en-fitness.nl de proef op de som nemen en Fully Loaded pre workout booster testen. Wanneer wij dit gedaan hebben zul je hier een review zien verschijnen! De reviews van de andere gebruikers zijn tot nog toe zeer positief. Neem de proef op de som en bestel Fully Loaded door op de link hieronder te klikken! Benieuwd naar andere goede pre workout boosters? Bekijk dan de Top 5 beste pre-workouts!

fully loaded pre workout boosterBestel 1080 gram voor €34,95 bij XXL Nutrition

Beste Pre-workout boosters
Zoek jij de beste pre workout booster? Wil jij een knallende training en meer kracht, focus en spierpomp? Wij hebben de Top 5 beste pre-workout boosters speciaal voor jou samengesteld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.