• website van het jaar 2020

FitChef Turbo: snelle eiwitrijke recepten

Laatste update op 5 augustus 2020

fitchef turboFitChef Turbo is de opvolger van het FitChef receptenboek en bevat 85 nieuwe,  snelle eiwitrijke recepten. Dit nieuwe boek is geschreven door Mark van Oosterwijck, als resultaat van zijn persoonlijke strijd tegen overgewicht. In een eerdere review op Voeding-en-fitness.nl heb ik mijn ervaring met het FitChef receptenboek al gedeeld. Dit keer is het de beurt aan FitChef Turbo. FitChef Turbo is gericht op mensen met een volle agenda. Mensen die gezond willen leven en het maximale uit zichzelf willen halen. Maar geen tijd hebben om uren in de keuken staan om gezonde recepten klaar te maken. Daarom vind je in dit nieuwe FitChef boek 85 eiwitrijke recepten die binnen 15 minuten op tafel staan.

85 snelle eiwitrijke recepten

FitChef Turbo bevat 85 makkelijke en smakelijke recepten die binnen 15 minuten te bereiden zijn. Met lekker en gezond eten voor elk moment van de dag. Dus van lunch tot ontbijt, avondmaaltijd en alles daar tussenin. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan mealpreppen, met recepten die geschikt zijn om van te voren in bulk klaar te maken. Allemaal samengesteld met goed verkrijgbare en betaalbare ingrediënten. En stuk voor stuk boordevol belangrijke voedingsstoffen, waaronder genoeg eiwitten. Een kwartier is al genoeg om een verantwoorde, zelfbereide maaltijd op tafel te zetten. Fastfood dus, maar dan op een gezonde manier!

Recept inclusief voedingswaarden

De gezonde recepten in FitChef Turbo worden duidelijk en stapsgewijs uitgelegd. Daarbij krijg je de voedingswaarden per persoon te zien. Zodat jij precies weet wat je binnenkrijgt. Je ziet hoeveel calorieën de maaltijd bevat, maar ook hoeveel eiwit, koolhydraat, vet en voedingsvezel zo’n gerecht levert. Zo kun je een bepaald recept makkelijk verwerken in je voedingsschema en weet je precies waar je aan toe bent. De eiwitrijke recepten zijn geschikt voor elk doel, dus zowel afvallen als opbouwen van spiermassa.

Stappenplan weekmenu op maat

Naast de gezonde en eiwitrijke recepten bevat FitChef Turbo een stappenplan om zelf een voedingsschema samen te stellen. Dit voedingsplan is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. In vijf stappen bepaal je wat jouw lichaam nodig heeft en hoe je dit kunt vertalen naar een passend weekmenu. Inclusief twee voorbeelden van weekmenu’s, tips voor een ‘ijzeren voorraad’, bewaartijden en meal prepping tips. Alle ingrediënten om gezond eten zo praktisch en gemakkelijk mogelijk te maken.

Extra praktische informatie

fitchef turbo reviewIn FitChef Turbo vind je meer dan de 85 snelle eiwitrijke recepten. Er worden namelijk ook praktische tips gegeven die jou helpen bij het vormen van een gezond eetpatroon, welke je dag in dag uit goed vol kunt houden. Zo wordt er duidelijk uitgelegd hoe jij kunt berekenen wat je nodig hebt per dag. Dit doe je door het berekenen van je caloriebehoefte.

Daarna worden de richtlijnen gegeven voor de hoeveelheid eiwitten, koolhydraten en vetten per dag (macro nutriënten). Wanneer je dit allemaal in kaart hebt is het belangrijk om te bepalen wat je wilt eten en hoe je de calorieën en macro’s gaat verdelen over de dag. Ook hier wordt in het FitChef Turbo receptenboek aandacht aan geschonken.

Vind jij het lastig om gezonde boodschappen te doen en weet je vaak niet precies wat je in huis moet halen? In dit receptenboek geeft Mark van Oosterwijck een handige boodschappenlijst. Hierin staan verschillende productsoorten, zoals aardappelen en groenten, noten, pitten en zaden, fruit, peulvruchten, granen, pasta en rijst, smaakmakers, vis, vet en zuivel en eieren. Tot slot worden er extra tips gegeven over het mealpreppen en het op de ideale manier bewaren van (verse) producten in je koelkast.

Voordelen FitChef Turbo

  • Eiwitrijke recepten voor ieder moment van de dag (met voedingswaarden)
  • 5 stappenplan voor een gezond weekmenu op maat
  • Voorbeeldmenu’s, meal prep tips, bewaaradvies
  • Stevige hardcover boek met 248 pagina’s
  • 85 recepten die binnen 15 minuten op tafel staan
  • Overzichtelijk vormgegeven met duidelijke recepten

FitChef Turbo bestellen

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het aanpassen van jouw huidige eetpatroon? Of vind je het gewoon leuk om extra inspiratie op te doen voor het bereiden van gezonde maaltijden? FitChef Turbo is het ideale receptenboek voor iedereen die graag gezonder wilt leven, maar niet de tijd heeft om dagelijks uitgebreid te koken.

Via onderstaande banner kun je FitChef bestellen voor slechts €29,95 (gratis verzending). Deze maand kun je ook profiteren van de combinatie korting. Bestel FitChef! en FitChef Turbo samen voor €49,95 (in plaats van €67,90).

fitchef turbo bestellen

Volg Marvin

Marvin

Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + 1 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.