• xxl nutrition bulk deals

FitChef receptenboek met 105 eiwitrijke recepten

Laatste update op 5 augustus 2020

fitchef receptenboekRuim een jaar geleden schreef ik mijn review over het FitChef! E-book met daarin 100 eiwitrijke recepten. Dit receptenboek sprak mij aan omdat het zeer veel lekkere, makkelijke en bovenal gezonde recepten bevatte. Geen gekke tropische verassingen, maar gewoon alledaagse maaltijden die voor iedereen toegankelijk zijn. Ideaal voor iedereen die een gezond eetpatroon wilt volgen, maar hier graag wat hulp en inspiratie bij krijgt. Destijds kwamen er al vragen om een hardcopy versie. Niet iedereen is immers fan van PDF-bestanden. Soms wil iemand ook gewoon een receptenboekje echt in zijn of haar handen vast kunnen houden. Nu, ruim een jaar later, is dit werkelijkheid. De auteur van FitChef, Mark van Oosterwijck van Drogespieren.nl, heeft zijn hardcopy versie van FitChef! gelanceerd. Voor mij een goede gelegenheid om dit boek eens goed door te nemen. Mijn ervaringen met het FitChef receptenboek lees je uiteraard hier op Voeding-en-fitness.nl!

Het FitChef receptenboek

Het nieuwe FitChef receptenboek dat in hardcopy versie is uitgebracht bevat nu 105 eiwitrijke recepten in plaats van 100. Daarbij zijn de recepten natuurlijk vernieuwd, voorzien van goede illustraties en een heldere uitleg. De nieuwe recepten zijn ingedeeld in verschillende maaltijden. Zo heb je genoeg inspiratie voor je ontbijt, lunch en avondeten, maar ook voor tussendoortjes en smoothies. In totaal krijg je maar liefst 246 pagina’s vol met voedingsadviezen, recepten en gezondheidstips.

Maar FitChef is meer dan alleen een receptenboek. Naast de gevarieerde gerechten biedt het boek je ook handige informatie en tips over het ontwikkelen (en vasthouden) van een gezond eetpatroon. Je leert niet alleen wat je moet eten, maar ook waarom! FitChef geeft antwoord op knellende vraagstukken en bevat nuttige tips om gezond eten in de praktijk te brengen. Zo leer je in begrijpelijke taal meer over het belang van eiwitten en gezonde vetten.

Maar ook wordt er in het kookboek aandacht geschonken aan wat je precies kunt eten rondom het sporten. Ik denk dat deze info jou kan helpen om meer resultaten te behalen, of je nu wilt aankomen of afvallen. Dat onderscheidt dit receptenboek van Drogespieren.nl van andere, simpele kookboeken.
fitchef voordelen

De voordelen van FitChef

Het FitChef receptenboek is geschikt voor mannen en vrouwen die gezonder willen leven en er beter uit willen zien. Naar mijn persoonlijk ervaring zijn dit de belangrijkste voordelen:

  • De recepten maken gebruik van normale en betaalbare ingrediënten. Dit maakt FitChef toegankelijk voor iedereen.
  • Ieder recept is praktisch en snel te bereiden. Ook als je geen keukenprinses bent of gewoon weinig tijd hebt om je eten klaar te maken is dit boek dus geschikt.
  • FitChef! bevat een verscheidenheid aan lekkere en gevarieerde recepten. Naar ieders smaak zijn er dus genoeg gerechten te vinden.
  • Het boek is divers en uitgebalanceerd. Je vindt er talloze recepten (105 in totaal) voor ontbijt of brunch, de lunch en het avondeten. Maar ook gezonde tussendoortjes en toetjes worden niet overgeslagen. Bij de hoofdgerechten kun je zelfs kiezen uit maaltijden met vlees, vis of geen van beiden. Ook voor vegetariërs is FitChef een prima keus!
  • Alle gerechten zijn vrij van geraffineerde suikers. Zodoende passen de gerechten goed in een koolhydraat-arm eetpatroon.

fitchef review

Wil jij FitChef kopen?

Kan jij wel wat extra inspiratie gebruiken om voor jezelf (en anderen) gezonde maaltijden klaar te maken, die passen bij een gezond voedingsschema? Dan is dit receptenboek denk ik zeker iets voor jou. Mijn eigen ervaring is erg positief. Door de gevarieerde recepten kan ik op ieder moment van de dag een makkelijk doch gezond gerecht maken.

De extra informatie over voedingsstoffen en gezonder eten is voor velen zeker van toegevoegde waarde. Bovendien krijg jij, wanneer je FitChef! bestelt een mooi hardcopy examplaar thuis opgestuurd. Dit vind ik écht meer waard dan een E-boek. De praktijk leert dat je sneller recepten uit een tastbaar boek maakt, dan dat je eerst een PDF bestand gaat doornemen voor je gaat koken.

Voor €37,95 koop jij jouw eigen persoonlijke exemplaar van dit kwalitatieve kookboek. Extra fijn is dat je géén verzendkosten betaalt, 14 dagen gratis kunt retourneren en als je voor 21.00 bestelt je jouw boek de volgende dag thuis ontvangt!

Bestel jouw Fitchef examplaar voor maar €37,95!


Volg Marvin

Marvin

Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 5 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.