• XXL Nutrition Gainz

Fijne feestdagen en een fit 2016!

Laatste update op

kerst fit 2016Het jaar komt tot zijn eind. Nog even lekker genieten van de Kerstdagen en misschien toch wat oliebollen of appelflappen naar binnen werken op Oudjaarsdag? 2015 is een mooi jaar geweest voor Voeding-en-fitness.nl! Wij hopen dit natuurlijk door te trekken in 2016 en hier nog meer artikelen met fitness tips, supplementen reviews en gezonde recepten voor jullie te kunnen plaatsen. Wij willen jullie bij deze alvast hele fijne feestdagen en een fit 2016 wensen! Samen blikken we even terug op het afgelopen jaar en de hoogtepunten die we hebben mogen bereiken, mede dankzij jullie!

Het jaar 2015 van Voeding-en-fitness.nl

Het jaar 2015 staat voor Voeding-en-fitness.nl in het teken van mooie ontwikkelingen en uitbreidingen. Hoewel we eind 2014 al zijn begonnen met deze website, bleef het toen voornamelijk bij aanklooien en sporadisch wat fitness artikelen publiceren. Weinig verstand van de technische kant van een website en al helemaal geen Google Analytics om bij te houden hoeveel bezoekers we nu eigenlijk kregen. Vanaf januari 2015 meer en meer tijd gestoken in de ontwikkeling van Voeding-en-fitness.nl, met mooie resultaten als gevolg. Er kwam meer structuur in de artikelen en er werden meer en meer artikelen, supplementen reviews en gezonde recepten geplaatst.

2015 was het jaar waarin we van nog geen 1.000 unieke bezoekers per maand zijn gegroeid tot zo’n 25.000 unieke bezoekers op maandbasis. Wij hopen natuurlijk niet alleen op een fit 2016 voor jullie allemaal, stiekem willen we toch ook nog meer bezoekers het komende jaar. Om dat te realiseren zullen we nog meer nieuwe ideeën opzetten en onze diensten uitbreiden.

bezoekers voeding-en-fitness.nl

De populairste artikelen

Het lijkt ons leuk om even terug te kijken naar wat nu eigenlijk de meest populaire artikelen op Voeding-en-fitness.nl waren in 2015. Wat vonden jullie het interessants en werd het meest gelezen?

1. De Top 5 Beste Supplementen

supplement reviewsHet meest populair op Voeding-en-fitness.nl is ons overzicht van de 5 beste supplementen in verschillende categorieën. Eigenlijk zijn al deze top 5 lijsten enorm populair, maar vooral de Top 5 Beste Eiwitshakes springt eruit. Blijkbaar vindt iedereen het belangrijk om te weten welke supplementen nu wel of niet goed scoren en wij vinden het leuk dat wij jullie daar bij kunnen helpen. Voor een sterk en fit 2016 zullen we ook komend jaar regelmatig onze Top 5 beste supplementen overzichten bijwerken!

2. De kwaliteit van supplementen

whey isolaat kwaliteitEen ander populair item op Voeding-en-fitness.nl is de kwaliteit van voedingssupplementen. Dit sluit eigenlijk mooi aan op de Top 5 beste supplementen overzichten. Supplementlabtest.com heeft in 2015 een hoop onderzoeken laten uitvoeren op supplementen van verschillende merken. Uit deze testen kwam naar voren of de kwaliteit wel overeen kwam met wat wij als consument mogen verwachten. Krijg je daadwerkelijk waar je voor hebt betaald? Sommige merken scoorden helaas niet zo goed, terwijl andere merken eigenlijk iedere keer een geweldig resultaat konden overleggen. Ook in 2016 houden wij je op de hoogte van de nieuwste labtesten en de uitkomsten hiervan zodat jij de beste kwaliteit supplementen koopt!

3. Wel of niet sporten bij BasicFit?

sporten bij basic fitEen ander veel gelezen artikel gaat over de discussie of je nu wel of niet moet gaan sporten bij BasicFit. In dit artikel beschrijf ik mijn ervaringen bij de BasicFit vestiging in Harderwijk en geef ik mijn eerlijke mening. Blijkbaar zoeken veel mensen naar ervaringen met Basic-Fit om te bepalen of ze wel of niet bij zo’n groot filiaal gaan sporten. Je kunt natuurlijk thuis fitnessen, maar bij een goede sportschool zijn de mogelijkheden vaak net wat uitgebreider. Er zijn in mijn ogen zowel voordelen als nadelen aan zo’n grote keten als BasicFit. Ben jij benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel het artikel!

4. De 5 beste oefeningen voor je borstspieren

beste borstpieroefeningenDat het trainen van de borstspieren het meest populair is onder krachtsporters wordt maar weer eens bevestigd. Het volgende meest gelezen artikel gaat over de 5 beste oefeningen voor je borstspieren. Een sterke en gespierde chest geeft je een mannelijke uitstraling. In dit artikel geven we je de uitleg van oefeningen voor je borstspieren, zoals de Bench Press, de Cable Crossover, Incline Benchpress, Dumbbell Pullover en de Dumbbell Fly. Om jullie te helpen naar een fit 2016 zullen wij het komende jaar zeker meer artikelen met fitness tips posten. Ook mag je meer uitleg over populaire fitness oefeningen verwachten. Houd Voeding-en-fitness.nl dus zeker in de gaten!

5. Is een tosti gezond of ongezond(er)?

tosti speltbroodEen vraagstuk dat velen van jullie bezig hield in 2015 ging over tosti’s. Ik ben gek op tosti’s (net zoals veel anderen), toch weten veel mensen niet of een tosti nu gezonder of ongezonder is dan een normaal broodje. Ik was benieuwd en heb het voor jullie uitgezocht. In dit artikel lees je of een tosti ongezonder is dan een gewoon broodje met ham en kaas en of het waar is dat de vetten veranderen door het verhitten. Ook geef ik jullie tips over hoe je een tosti gezonder kunt maken. Geloof mij, ik eet met een gerust hart mijn tosti’s ;). In 2016 gaan we gewoon verder met het schrijven van informatieve artikelen over voeding en het plaatsen van gezonde recepten!

Samen met Voeding-en-fitness.nl naar een fit 2016!

Zo, dit was onze terugblik op het jaar 2015 en de ontwikkelingen die Voeding-en-fitness.nl heeft doorgemaakt. Voor 2016 staan alweer mooie ideeën en concepten op de planning. Ga jij samen met ons op voor een gezond en fit 2016? Blijf ons volgen en mis geen enkel artikel meer!

Je kunt ons volgen op:

Natuurlijk kun je je ook abonneren op onze artikelen. Dit doe je door je mailadres in te vullen aan de rechterkant van deze pagina!

Bij deze nogmaals hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond, liefdevol en fit 2016 gewenst namens Lennard en Marvin!

Marvin

Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.