• xxl nutrition advies

Energy Caps review – FeelYo

Energy Caps

€6,50
7.8

Gebruiksgemak

9.0/10

Prijs

6.0/10

Werking

8.5/10

Voordelen

 • Gemakkelijk in het gebruik
 • Goede energieboost
 • Betere concentratie tijdens het werken

Nadelen

 • Verpakking wat minder professioneel
 • Duurder dan andere energie pillen

Laatste update op 28 juli 2020

Het lijkt wel alsof ons leven steeds drukker wordt. Werken, studeren, sporten en andere verplichtingen vragen veel energie. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog een sociaal leven dat je bij wilt houden. Al deze activiteiten kunnen er voor zorgen dat je jezelf vaak moe en futloos voelt. Als je een oppepper nodig hebt kan je een bakje koffie nemen of, wanneer je dit niet lust, cafeïne pillen slikken. Voordat je gaat sporten kan je een pre workout booster gebruiken. Het aanbod energieverhogende supplementen is behoorlijk groot, maar welke werken nu wel en welke kun je beter links laten liggen? Voor Voeding-en-fitness.nl heb ik de Energy Caps van FeelYo getest. Benieuwd naar mijn ervaring? Ik deel al mijn bevindingen in deze Energy Caps review met je!

De Energy Caps van FeelYo.nl heb ik getest op de volgende onderdelen:

 • Gebruiksgemak
 • Prijs
 • Werking / effect

FeelYo Energy Caps

Voordat we verder gaan met mijn Energy Caps review kijken we even naar wat FeelYo zelf schrijft over hun energie stimulerende capsules.

“Voor een snelle energie boost, meer concentratie en het voorkomen van moeheid en vermoeidheid.
Dit zijn de beste energie pillen op de markt.

Voordelen FeelYo Energy Caps:

 • Voor een snelle en langdurige energie boost, concentratie en alertheid!
 • Voorkomt moeheid en vermoeidheid.
 • Alleen de beste ingrediënten speciaal geselecteerd voor FeelYo.”

energy caps review

Hoe gebruik je de energie tabletten van FeelYo?

Het eerste onderdeel van mijn Energy Caps review gaat over het gebruiksgemak. Hoe moet je de FeelYo energy capsules gebruiken en zijn ze gemakkelijk in het gebruik of zijn ze onpraktisch? Ik heb wel eens supplementen meegemaakt waarbij je 8 capsules per dag moest slikken, dat is natuurlijk totaal niet gebruiksvriendelijk.

Volgens de gebruiksaanwijzing neem je 1 – 2 capsules per dag. Het is belangrijk dat je dit met voldoende water doet. Voor een constante oppeppende werking over de gehele dag raden ze aan om een energie pil te nemen vlak na het ontbijt en vervolgens 5 uur later nog één. Wanneer je slechts voor een bepaalde (sport)activiteit meer energie en focus wilt, dan kan je het best 1 of 2 Energy Caps zo’n 15 tot 30 minuten van te voren nemen.

Naar mijn mening zijn de Energy Caps van FeelYo zeer gemakkelijk in het gebruik. Omdat de werking na ongeveer een kwartier intreedt kan je zelf bepalen wanneer je pil neemt om je energie te boosten. De capsules zelf zijn gemiddeld van grootte. Persoonlijk heb ik er geen moeite mee om deze te slikken.

Wat kosten de FeelYo.nl Energy Caps?

energy caps reviewHet volgende punt waarop ik de cafeïne pillen van FeelYo.nl beoordeel is de prijs. Wat kosten ze en is dit duur of goedkoop in vergelijking met andere energie stimulerende supplementen? Voeding-en-fitness.nl zoekt altijd naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding, daarom kijk ik kritisch naar de prijs in mijn Energy Caps review!

De FeelYo Energy Caps zijn te koop in verschillende hoeveelheden. Voor 15 pillen betaal je €6,50, 30 pillen kosten je €10,- en voor 60 energiepillen ben je €19,- kwijt. Het is dus voordeliger om te kiezen voor een grotere verpakking. Omgerekend betaal je per Energy Cap €0,32 wanneer je 60 pillen neemt. Dit lijkt mij een prima prijs, zeker omdat je zelf kunt bepalen of je 1 of 2 caps per keer neemt. Ook hoef je natuurlijk niet iedere dag deze Energy Caps te gebruiken. Minpuntje vind ik wel dat de zakjes (wanneer je 15 of 30 pillen neemt krijg je deze in zakjes) er wat amateuristisch uitzien. Dit is een verbeterpuntje!

Prijzen vergelijken

Om een goed beeld van de prijs te krijgen heb ik deze vergeleken met 3 andere merken energie pillen. Zoals je in de tabel hieronder kunt zien zijn de andere energiepillen goedkoper. Dit had ik van te voren niet verwacht. Houd er wel rekening mee dat hier enkel is gekeken naar de prijs van het product. Er is dus geen rekening gehouden met de specifieke samenstelling en hoeveelheid cafeïne per capsule bijvoorbeeld.

Een ander belangrijk punt is dat alle producten bij FeelYo gratis worden verzonden, ongeacht het bestelbedrag. Bij andere webwinkels betaal je vaak verzendkosten wanneer je bestelwaarde lager is dan een bepaald bedrag (vaak 20 euro). Als je dus enkel een potje energie pillen wilt bestellen is het goed om hier ook rekening mee te houden!

feelyo energy caps

Mijn ervaring met de werking van deze capsules

Het belangrijkste onderdeel in al mijn supplementen reviews is natuurlijk de werking of het effect van een product. Wanneer je een voedingssupplement neemt ter aanvulling op je gezonde eetpatroon is het belangrijk dat deze bijdraagt aan het behalen van jouw doelen. In dit gedeelte van mijn Energy Caps review zal ik mijn persoonlijke ervaring met deze energie pillen van FeelYo met jullie delen. Ook kijk ik goed naar de samenstelling van deze capsules.

De FeelYo Energy Caps bevatten de volgende ingredienten:

 • Cafeïne (180 mg per pil) – heeft een energie verhogende werking
 • L-tyrosine (25 mg per pil) – zou je geheuren verbeteren
 • Guarana (12 mg per pil) – zou je energie verhogen en de stofwisseling versnellen
 • Vitamine B3 / Niacine (60 mg per pil) – is belangrijk voor de energievoorziening

Het gebruiken van de Energy Caps van FeelYo zou er voor moeten zorgen dat je meer energie hebt, je beter kunt concentreren en je geheugen verbetert. Ik heb deze pillen op verschillende momenten gebruikt. Wanneer ik merkte dat ik me vermoeid voelde en weinig energie had nam ik 1 of 2 Energy Caps.

Op mijn werk nam ik één capsule in de middag. Op andere dagen nam ik kort voor het sporten twee capsules. Het effect van de Energy Caps was bij mij telkens hetzelfde. Ik voelde me energieker en kon mij beter concentreren op mijn werk. Of mijn geheugen echt verbeterde? Dat heb ik niet gemerkt.

Dosering

Uit de prijsvergelijking kwam naar voren dat FeelYo.nl Energy Caps wat duurder zijn dan andere cafeïne pillen en energie supplementen. Om een eerlijk beeld te krijgen heb ik ook nog even gekeken naar de dosering van de cafeïne per dosering (2 pillen). Deze ligt op 360 mg bij de Energy Caps, tegenover 290 mg bij Body en Fit’s Energy Pill, 300 mg bij XXL Nutrition’s Xtreme Energizer en 160 mg bij de Energy Capsules van Myprotein. De dosis is dus het hoogst bij FeelYo!

Energy Caps review: mijn conclusie

Tot slot wil ik mijn Energy Caps review eindigen met een korte conclusie. Zijn deze pillen een aanrader, of toch maar laten liggen? Het belangrijkste van deze Feelyo energie pillen is dat ze je helpen wanneer je vermoeid bent en een oppepper kunt gebruiken. Mijn ervaring is dat ze je dit zeker kunnen bieden. Grootste voordeel voor mij was de energieboost die ik kreeg en de verbeterde concentratie tijdens het werken.

Doordat je zelf kunt bepalen wanneer en hoeveel pillen je neemt, is het gebruiksgemak zeer hoog. Wat ik zelf minder vond aan de FeelYo Energy Caps is de uitstraling van de zakjes met 15 capsules. Vergeleken met andere energie boosters ligt de prijs ook wat hoger, maar wat mij betreft zijn deze Energy Caps zijn prijs zeker waard. De capsules deden precies waar ik ze voor gebruikte. Ze gaven mij snel meer energie op de momenten dat ik me futloos voelde.

Volg Marvin
Latest posts by Marvin Grouw (see all)

Deel jouw ervaring met Energy Caps hieronder!

Heb jij deze energie verhogende capsules van FeelYo al eens geprobeerd? Laat jouw review achter in een reactie en help anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
Kosso Nutrition Weightgainer review
kosso nutrition weightgainer review

Kom jij lastig aan in gewicht en moet je veel moeite doen om spiermassa op te bouwen? Een weightgainer kan je helpen om op makkelijke Lees blog

Whey Essential review – Body & Fit
whey essential review

Body & Fit heeft in juni van 2022 een nieuwe eiwitshake gelanceerd; Whey Essential. Whey Essential is een eiwitpoeder op basis van 100% wei concentraat. Lees blog

Go Hard Pre Workout review – Body Supplies
go hard pre workout review

Heb jij nog steeds niet de Pre Workout Booster gevonden die jou de beste boost geeft voor je training? Voor Voeding-en-fitness.nl heb ik de afgelopen Lees blog

Vegan Protein review – Body & Fit
vegan protein review

Wanneer je een veganistisch eetpatroon volgt, bestaat de kans dat je te weinig eiwitten binnenkrijgt. Sporters halen namelijk een groot deel van hun eiwit uit Lees blog

Marvin Grouw

Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

19 − zestien =