• xxl nutrition banner

1 MR Vortex review – BPI Sports

1 MR Vortex

€28,50
6.6

Oplosbaarheid

3.0/10

Prijs

7.0/10

Smaak

7.7/10

Werking / effect

8.8/10

Voordelen

 • Goede toename van energie
 • Je kunt langer doortrainen
 • Heftige spierpomp

Nadelen

 • Iets duurder dan andere pre workouts
 • Erg slecht oplosbaar

Laatste update op 2 april 2020

Pre workout boosters zijn, na eiwitshakes, misschien wel de meest gebruikte supplementen. Voordat je gaat trainen neem je een pre workout, zodat je langer kunt doorgaan, meer energie hebt en je krachtiger voelt. 1 MR Vortex is één van de nieuwe pre-workout boosters op de Nederlandse markt. De producent, BPI Sports, gebruikt wereldkampioen bodybuilding Jay Cutler om 1 MR Vortex aan te prijzen. Maar is 1 M.R. Vortex echt zo heftig? Voeding-en-fitness.nl heeft deze pre-workout voor je getest en de ervaringen lees je hier in de 1 MR Vortex review!

De 1 MR Vortex review is gebaseerd op onze ervaringen op de volgende punten:

 • Oplosbaarheid
 • Prijs
 • Smaak
 • Werking / effect

BPI Sports 1 MR Vortex

Voordat we verder gaan met deze review kijken we eerst naar wat BPI Sports zelf zegt over hun nieuwe pre-workout booster.
1 mr vortex review
1 M.R Vortex is geen vervolg of broertje van de vorige 1 M.R. Dit is het sterkste pre-workout product ooit op de markt gebracht. Er is niets anders dat je zoveel sterker, sneller en harder laat worden dan 1 M.R. Schakel om met 1 M.R Vortex.

 • Vergroot je kracht
 • Geeft je energie
 • Brengt je onnavolgbare prestaties

De oplosbaarheid

1 mr vortex review oplosbaarheidHet eerste punt van deze 1 MR Vortex review is de oplosbaarheid. Mixt het gemakkelijk met water of blijven er van die vervelende klontjes achter? Onze ervaring met de oplosbaarheid van 1 MR Vortex is echt niet goed. Er bleven veel klontjes achter in de shakebaker, hierdoor ben je constant genoodzaakt om te blijven roeren/schudden. Natuurlijk is dit niet het belangrijkste kenmerk van een pre workout booster, maar gebruiksgemak is wel degelijk belangrijk.

Op een gegeven moment werd het gewoon irritant dat er residu achterbleef in je beker, waardoor je weer water moest pakken om het alsnog weg te krijgen. De slechte oplosbaarheid van 1 MR Vortex is wel een groot minpunt.

Wat kost 1 MR Vortex?

Voor de één is het misschien belangrijker dan voor de ander, maar de prijs van een supplement is ook zeker een factor die we meenemen in deze 1 MR Vortex review. Uiteindelijk willen we natuurlijk allemaal waar voor ons geld krijgen! Deze pre workout booster is te bestellen bij verschillende webshops, maar de laagste prijs van dit moment vind je bij Bodylab. Je betaalt dan €28,50 voor 50 doseringen. Om de prijs van 1 M.R. Vortex goed te beoordelen is het belangrijk om te weten hoeveel scoops je gebruikt voor je training. Gebruik je 1 maatschepje, dan ben je natuurlijk goedkoper uit dan wanneer je er 2 gebruikt.

1 maatschep = 50 trainingen = €0,57 per training
2 maatscheppen = 25 trainingen = €1,14 per training

Gebruik je 1 maatschep als pre workout booster, dan is 1 MR Vortex voordelig geprijsd. Heb je echter 2 scheppen nodig, dan is deze pre-workout wel wat aan de dure kant.

Smaakt 1 M.R. Vortex lekker?

Het volgende punt dat we behandelen in de 1 MR Vortex review is de smaak. Drinkt het lekker weg of krijg je er kotsneigingen van? Deze pre workout booster is verkrijgbaar in de smaken Watermelon, Snow Cone (vanille softijs), Fruit Punch en Blueberry Lemon Ice. Mijn persoonlijke ervaring is gebaseerd op de smaak Watermelon. Ik vind watermeloen erg lekker en mijn verwachtingen waren dan ook hoog. Ik moet zeggen dat de smaak van 1 MR Vortex prima is. Het smaakt echt naar watermeloen en gelukkig proefde ik geen chemische nasmaak zoals bij sommige andere supplementen. Het enige nadeel komt eigenlijk door de slechte oplosbaarheid. Wanneer je een klontje poeder doorslikt smaakt dat niet heel lekker. Als 1 MR Vortex beter zou mixen met het water zou de smaak nog beter zijn!

Werkt 1 MR Vortex goed?

review 1 MR Vortex BPI SportsLast but not least, de werking! Krijg je daadwerkelijk zo’n heftig effect te verduren als BPI Sports beweerd? In mijn pre workout reviews deel ik altijd mijn ervaringen. Mijn eigen ervaring met deze pre workout booster qua effect is erg goed. Ik nam 2 maatschepjes 1 MR Vortex zo’n 15 – 20 minuten voor mijn training en merkte op de fiets naar de sportschool al dat ik veel meer energie had. Ik werd er gewoon druk van.

Niet alleen de extra energie was goed te merken, ook voelde ik me sterker en kon ik wat extra herhalingen maken bij m’n oefeningen. Iedereen reageert anders op een pre workout, maar voor mij is 1 MR Vortex echt één van de betere. Eigenlijk ging iedere training gewoon super! Wat ook wel heel fijn is, is dat je geen crash gevoel hebt na je training. Ik bleef me lekker fit en energiek voelen, ideaal!

1 MR Vortex review: de conclusie

Goed, nu zijn we aangekomen bij het laatste onderdeel van de 1 MR Vortex review; de conclusie. Net als in mijn andere supplementen reviews heb je hier mijn eigen ervaring kunnen lezen. Zou ik deze pre workout aanraden! Ojaaa zeker! Grootste pluspunt van 1 M.R. Vortex is de energie die ik ervan kreeg en ook de toename in kracht en uithoudingsvermogen was lekker. De smaak Watermelon is prima te doen. Nadeel is wel dat het poeder totaal niet lekker oplost in het water en dat hij qua prijs wat duurder is dan andere pre-workouts. De prijs valt vooral duur uit omdat ik elke training 2 doseringen moest nemen.

Zoek jij een pre-workout booster die je energie zeer goed stimuleert en waar je gewoon hard van traint? Dan is 1 MR Vortex een zeer goede keus. Belangrijk is dat je dan niet veel geeft om de prijs en oplosbaarheid, want op deze aspecten wordt niet zo goed gescoord.

Top 5 beste pre workouts
Zoek jij de beste Pre Workout Booster? Wil jij een knallende training met meer kracht, focus en spierpomp? Wij hebben de Top 5 beste pre-workout boosters speciaal voor jou samengesteld. Maximale resultaten voor de laagste prijs!
Volg Marvin

Deel jouw ervaring met 1 MR Vortex van BPI Sports hieronder

Heb jij 1 MR Vortex al eens gebruikt? Deel jouw ervaring onderaan deze pagina en beoordeel dit product. Hiermee help je anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
Superfoods zijn een trend, maar wat doen ze nu precies?
Rauwe chocolade

Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over op het consumeren van zogenaamde superfoods. Deze gezonde voedingswaren, zoals Gojibessen, Tarwegras en Chiazaad, worden ook wel powerfoods genoemd. Lees blog

Combineer eiwit en creatine voor een maximale toename van vetvrije massa
eiwitshake met water of melk nemen?

Ben jij druk met fitness en trainen en houd jij je goed aan je voedingsschema, maar wil het maar niet vlotten met het aankomen van Lees blog

Creatine feiten en fabels
beste creatine

Fitnessers en krachtsporters zijn over het algemeen bekend met creatine. Een grote groep sporters heeft het al één of meerdere keren gebruikt en zo niet, Lees blog

Stress maakt dikker?
Stress op voeding-en-fitness.nl

Stress, wie kent het niet? Iedereen ervaart wel eens een stressvolle periode in zijn of haar leven. Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben, een zeik-grage Lees blog

Marvin Grouw

Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + vijftien =